Mama influenceriței Valerie Lungu a fost ținta unui asasinat la comandă. ”Nu puteam să mă ridic, aveam 40 de kilograme”

11.01.2022, 20:30

Mama influenceriței Valerie Lungu a fost ținta unui asasinat la comandă! Victoria Lungu a fost în moarte clinică, în urma unui atacul mafiot. Tragedia a avut loc la o zi după ce interpreta de muzică populară a fost cerută în căsătorie de bărbatul iubit. ”Nu puteam să mă ridic, aveam 40 de kilograme”, spune femeia.

Artista Victoria Lungu a reusit să scape cu viață, iar cel răspunzător pentru incident nu a fost găsit. Mama influenceriței a povestit că atunci când a avut loc tragedia, era singură pe acea stradă, în afară de mașina.

”Am avut și moarte clinică, după aceea patru zile trebuiau să mă scoată din comă ca să mă opereze și băiatului care era lângă mine nu i s-a întâmplat absolut nimic, eu asta mă gândeam, de ce? A durat foarte mult reabilitarea mea, a fost un moment groaznic, am rămas fără muncă, cu un copil mic lângă mine”, a povestit Victoria Lungu, potrivit spynews.

”Nu puteam să mă ridic, aveam 40 de kilograme”

Victoria Lungu a crezut că nu mai poată merge vreodată.

”Nu puteam să mă ridic, aveam 40 de kilograme, 39. Fetița era clasa a V-a, norocul meu cel mare a fost că s-a maturizat, eu plângeam când venea la mine la spital și mi-a spus să nu plâng, că i-am spus că o să plâng doar atunci când o să mor și asta mi-a dat putere, să fiu puternică pentru ea”, a adăugat Victoria Lungu.

Victoria Lungu, despre violențele la care a fost supusă în căsnicie

Interpreta Victoria Lungu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de un fotbalist.

Interpreta Victoria Lungu a mărturisit recent într-un interviu pentru Dorin Galben despre cât de multe a îndurat în căsnicia sa.

„Nu e complicat să ai un soț fotbalist, e complicat să ai o soție ca Victoria Lungu. Pentru că eram doi oameni lideri în casă, eu eram artistă și eram și tânără și frumoasă, eram admirată de multă lume și evident că un bărbat gelos, nu e chiar bărbatul cel mai potrivit. Da, noi am fost un exemplu, a durat puțin, pentru că imediat au început unele certuri, de la faptul că am fost înșelată o dată, de două, de trei, de patru ori. Eu am tăcut pentru că aveam o vecină care îmi spunea „măi Victoria, femeia trebuie să închidă ochii, să nu vadă, să nu audă și atunci e bine, căsnicia merge, o să-i treacă și lui umblatul ăsta, așa că taci din gură”. Așa am început eu să convețuiesc cu el”, a mărturisit interpreta.

”Eu am mers de 11 ori la divorţ, de fiecare dată ne împăcam”

Victoria, de fostul soţ, a divorţat la 30 de ani.

„Eu am mers de 11 ori la divorţ, de fiecare dată ne împăcam, de fiecare dată îmi cumpăra cadou ca să-l iert. Dacă iubești, ierți, de ce să dau un bărbat bun altei femei? Eu l-am părăsit atunci când a început să ridice mâna la mine, să mă lovească. Dar că m-a înşelat – mare treabă. O singură dată l-am prins şi atunci l-am lăsat, acasă la mine, era cu altcineva. Nu vreau să vorbesc urât despre el, pentru că e un om pe care l-am iubit și poate, în sufletul meu, încă îl mai iubesc, e un om care m-a schimbat, m-a învățat multe lucruri. Poate dacă nu era bătăuş din fire şi acum, cred că, eram cu el” – a spus ea.

citește și...