Mama gemenilor din Ploiești a rupt tăcerea despre moartea copiilor! A povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în camera groazei

18.08.2021, 13:09
Mama gemenilor din Ploiești a rupt tăcerea despre moartea copiilor! A povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în camera groazei
Mama gemenilor din Ploiești a rupt tăcerea despre moartea copiilor! A povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în camera groazei

Mama gemenilor din Ploiești a făcut primele mărturisiri despre moartea copiilor. Micuții de 2 ani au decedat după ce au căzut în gol de la etajul 10 al apartamentului în care locuiau împreună cu mama lor.

La câteva zile de la înmormântarea celor mici, Andreea, mama lor, a vorbit despre ce s-a întâmplat cu adevărat în ziua tragediei. Femeia a precizat că lucrurile în cameră erau aranjate, drept urmare, copiii nu erau singuri în încăpere în momentul în care au căzut. Ea a recunosut că a făcut un live pe Facebook.

Mama gemenilor din Ploiești a rupt tăcerea despre moartea copiilor

“Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat. Măsuţa era în colţul geamului. Şi de atunci mi-am dat seama, copiii mei au căzut pe geam. Sau s-a întâmplat ceva”, a explicat aceasta pentru Observator.

Mama gemenilor a dat vina pe prietena ei, Alina, care se afla în casă cu ea și cei trei copii în ziua respectivă. Andreea a spus că micuții nu aveau cum să dea jos o saltea de pe pat și să o pună lângă măsuță. Mama copiilor spune că nu este vinovată de nimic.

Femeia dă vina pe prietena care se afla în casă cu ea

“Copiii, da, erau singuri în cameră. Cand a venit politia, eu am intrat in camera, m-a trimis politia… „Du-te, vezi ce fac copiii”. Cand intru in camera, o vad… ditamai salteaua aia, nu puteam s-o ridic singura. Doar doi barbati o ridicau. Că era saltea veche. Şi unde era salteaua? Era data jos din pat. Cum puteau copiii astia sa mute salteaua? N-aveau cum, asta nu-mi iese din cap, n-aveau cum”, a mai spus femeia.

În schimb, prietena femeii a mărturisit că de vină pentru mutarea saltelei ar fi fost băiețelul de 2 ani.

„Băiatul cel mare a tras salteaua şi masa şi, din păcate, copiii s-au suit de pe saltea pe masă. Au stat la geam vreo 5 minute. S-au jucat. Din păcate, fata a căzut prima. Pe urmă băiatul. Ea a luat copiii, i-a bagat în cameră, pentru că nu putea femeia să facă live din cauza copiilor. După tragedie, femeia a fost internată la psihiatrie. Acum stă la părinţii ei. Singurul copil care i-a rămas în viaţă e în grija tatălui”, a spus amica Andreei, potrivit sursei citate.

citește și...