Mirela Vaida, devastată de cazul gemenilor morți la Ploiești! A plâns în direct, la tv

16.08.2021, 13:20
Mirela Vaida, devastată de cazul gemenilor morți la Ploiești! A plâns în direct, la tv
Mirela Vaida, devastată de cazul gemenilor morți la Ploiești! A plâns în direct, la tv

Cazul gemenilor morți din Ploiești a sensibilizat-o teribil pe Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ‘Acces Direct’.

Vedeta nu s-a mai putut abține și a plâns în direct, la tv, mărturisind că are un copil de aceeași vârstă cu micuții decedați.

Mirela Vaida a criticat-o dur pe mama gemenilor, Andreea, care i-a lăsat nesupravegheați în timp ce ea era într-o transmisiune live, pe Facebook.

Mirela Vaida, devastată de cazul gemenilor morți la Ploiești!

Prezentatoarea tv a declarat că mai bine îi lăsa în grija statului, pentru a putea fi adoptați, astfel ar fi avut o șansă la o viață mai bună.

‘Ne rugăm de stat să nu ne ia copiii, că lor le e cel mai bine lângă mama lor, că numai mama poate să îi iubească și să îi îngrijească, că din puținul ei își rupe de la gură și le pune pe masă. Și iată că sunt situații în care mai bine îi lua statul și creșteau copiii ăștia fără mamă, dar rămâneau întregi, nu mureau astăzi.

Este strigător la cer, este dureros. Am copil de vârsta lor, și de câte ori văd această știre, îmi imaginez copilul meu mort acolo, căzut de la etajul 10. Este revoltător! Mama nu avea altă treabă, stădea pe telefon, pe Facebook, asculta manele. Ea nu avea altă treabă, nu făcea mâncare, nu dădea cu aspiratorul, nu îi făcea băiță ăluia mai mare, nu făcea teme, nu făcea nimic.

Stătea în pat și i-a venit Poliția la ușă să îi spună „Doamnă, ți-au murit copiii, au căzut de la balcon’. Este de nedescris’, a spus Mirela Vaida, în timpul emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida se teme pentru viața ei

Mirela Vaida a izbucnit în plâns la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1. Vedeta tv se teme pentru viața ei, după ce a fost atacată cu un bolovan chiar în platoul emisiunii ‘Acces direct’.

”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta, aștept să mă omoare cineva pe stradă chiar dacă am făcut plângeri la poliție, aștept să se întoarcă atacatoarea, aștept să-mi omoare cineva copiii pentru că autoritățile nu își fac treaba. Autoritățile se fac că nu ne aud. O femeie care mâine ar fi trebuit să împlinească 38 de ani a fost ucisă de concubinul gelos… pe 8 ianuarie a fost la Acces Direct. I-am atras atenția pe 8 ianuarie că ce face e o ameninare și poliția se poate autosesiza. Nimeni n-a făcut nimic. Procurorii n-au făcut nimic. Femeia de 38 de ani a murit și băiatul de 14 ani înjunghiați ca niște animale…”, a completat ea.

citește și...