Gestul șocant al mamei gemenilor morți din Ploiești, la câteva zile de la înmormântarea micuților

17.08.2021, 12:25
Gestul șocant al mamei gemenilor morți din Ploiești, la câteva zile de la înmormântarea micuților
Gestul șocant al mamei gemenilor morți din Ploiești, la câteva zile de la înmormântarea micuților

Cazul gemenilor din Ploiești care au căzut de la etajul 10 a cutremurat o țară întreagă. Copiii au fost înmormântați în urmă cu două zile, iar mama lor a fost externată de la Spitalul de Psihiatrie pentru a lua parte la funeralii. 

Deși a fost criticată de sute de persoane, se pare că femeia nu prea are remușcări și demonstrează că viața merge mai departe. Andreea, mama gemenilor morți din Ploiești, a revenit pe Tik Tok. În plus, ea le-a transmis și un mesaj oamenilor.

Mama gemenilor din Ploiești a șocat internetul. Cum s-a filmat

Micuții au decedat după ce s-au prăbușit în gol de la etajul 10 al apartamentului în care locuiau cu mama lor. Cei mici au fost lăsați nesupravegheați, în timp ce mama lor făcea transmisiune live pe o rețea de socializare.

Abia când au apărut la ușă polițiști care au informat-o despre cele întâmplate, femeia a realizat tragedia care se întâmplase sub ochii ei. După ce și-a dat seama de tragedie, femeia a suferit un suferit un șoc și a fost internată la Spitalul de Psihiatrie. La câteva zile distanță, aceasta a fost externată pentru a putea participa la înmormântarea celor doi copilași.

Din păcate, Andreea nu a părut prea afectată la înmormântarea micuților și a revenit la vechile obiceiuri. Aceasta a postat pe TikTok un video cu ea , dansând și cântând, având pe fundal diferite manele.

„Îmi este dor de voi copiii mei, vina mea a fost ca nu am fost atenta la voi, dar nu eu v-am omorât, nu eu v-am aruncat pe geam”, a scris aceasta.

Ea i-a rugat pe oameni să nu o judece fără să știe adevărul: „Stați în banca voastră, nu mai criticați că eu știu mai bine ce este. Nu mi-am omorat eu copiii, sunt copiii mei si îi iubesc și sufăr enorm după ei”.

citește și...