Gestul șocant al mamei gemenilor morți din Ploiești, la câteva zile de la înmormântarea micuților

17.08.2021, 12:25
Gestul șocant al mamei gemenilor morți din Ploiești, la câteva zile de la înmormântarea micuților

Cazul gemenilor din Ploiești care au căzut de la etajul 10 a cutremurat o țară întreagă. Copiii au fost înmormântați în urmă cu două zile, iar mama lor a fost externată de la Spitalul de Psihiatrie pentru a lua parte la funeralii. 

Deși a fost criticată de sute de persoane, se pare că femeia nu prea are remușcări și demonstrează că viața merge mai departe. Andreea, mama gemenilor morți din Ploiești, a revenit pe Tik Tok. În plus, ea le-a transmis și un mesaj oamenilor.

Mama gemenilor din Ploiești a șocat internetul. Cum s-a filmat

Micuții au decedat după ce s-au prăbușit în gol de la etajul 10 al apartamentului în care locuiau cu mama lor. Cei mici au fost lăsați nesupravegheați, în timp ce mama lor făcea transmisiune live pe o rețea de socializare.

Abia când au apărut la ușă polițiști care au informat-o despre cele întâmplate, femeia a realizat tragedia care se întâmplase sub ochii ei. După ce și-a dat seama de tragedie, femeia a suferit un suferit un șoc și a fost internată la Spitalul de Psihiatrie. La câteva zile distanță, aceasta a fost externată pentru a putea participa la înmormântarea celor doi copilași.

Din păcate, Andreea nu a părut prea afectată la înmormântarea micuților și a revenit la vechile obiceiuri. Aceasta a postat pe TikTok un video cu ea , dansând și cântând, având pe fundal diferite manele.

„Îmi este dor de voi copiii mei, vina mea a fost ca nu am fost atenta la voi, dar nu eu v-am omorât, nu eu v-am aruncat pe geam”, a scris aceasta.

Ea i-a rugat pe oameni să nu o judece fără să știe adevărul: „Stați în banca voastră, nu mai criticați că eu știu mai bine ce este. Nu mi-am omorat eu copiii, sunt copiii mei si îi iubesc și sufăr enorm după ei”.