Mama Asianei Peng, atac dur la adresa familiei Reghecampf. ”Să-i faceți nunta. Fiica mea nu e de speța lui Caciuc! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu bunăstarea lor”

18.08.2022, 18:58

Mama Asianei Peng, Silvana, a făcut declarații dure cu privire la familia lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta a declarat că Luca, fiul lui Reghecampf din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, a cerut-o pe Asiana de soție. ”Să-i faceți nunta la D.A. L Reghecampf, copilul, săracul.  Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor”.

Silvana Peng este foc și pară. Mama Asianei este nemulțumită și spune că nu a primit până acum o invitație la nunta fiicei ei. Silvana a lansat un atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf și spune că acesta nu ar avea bani de nuntă. Se pare că Luca, fiul lui Reghecampf din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, a cerut-o pe Asiana de soție.

Mai mult, Silvana i-a transmis un avertisment mamei lui Luca, fiul lui Reghecampf, ca acesta să nu se joace cu imaginea fiicei sale.

Mama Asianei Peng avertizează familia Reghecampf

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D.A. L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!”, sună mesajul pe care l-a transmis Silvana Peng mamei antrenorului, conform Click.

Silviana Peng a declarat nu știe prea multe despre nuntă, dar își dorește ca evenimentul să aibă loc și, totodată, reputația fiicei sale să nu fie afectată.  Silvana a făcut o nouă serie de declarații tăioase la adresa amantei antrenorului, Corina Caciuc.

”Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari!”

„Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!

Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă! În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor”, a spus mama Asianei pentru aceeași sursă.

citește și...