Luca Reghecampf dezvăluie legătura pe care o are cu Corina, iubita tatălui său. Cum a reacționat Anamaria Prodan

02.11.2021, 15:10
Luca Reghecampf dezvăluie legătura pe care o are cu Corina, iubita tatălui său. Cum a reacționat Anamaria Prodan
Anamaria Prodan: ”Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil”

Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Marianei Pfeiffer, a vorbit recent despre legătura pe care o are cu Corina, iubita tatălui său.

Luca Reghecampf a declarat, la o emisiune TV, că este asociat al unei firme, unde partenera de afaceri este Corina Caciuc, actuala iubită a tatălui său. „În total suntem 4 și fiecare dintre noi aduce ceva. Nu este doar o persoană care suplimentează totul, fiecare se implică”.

În ceea ce privește relația tatălui sau cu Corina, Luca Reghecampf se arată rezervat și spune că nu vrea să facă nicio declarație, nefiind un moment potrivit.

Luca Reghecampf: Eu și Corina Caciuc avem idei, amândoi muncim în firma asta

„Firma este mai veche, dar eu sunt de o lună în compania asta. Astea sunt probleme personale și nu doresc să declar sau să lămuresc mai multe despre deciziile mele. Ce fac eu în firma asta nu doresc să declar. Amândoi (n.r. el și Corina Caciuc) avem idei, amândoi muncim în firma asta, în total suntem 4 și fiecare dintre noi aduce ceva. Nu este doar o persoană care suplimentează totul, fiecare se implică. Eu nu pot în momentul ăsta să vorbesc despre Corina sau să declar în topicul ăsta ceva”, a spus Luca Reghecampf.

Anamaria Prodan a reacționat în acest sens și spune că ea nu a știut de această firmă.

Mai mult, impresara mărturisește că i se pare cumplit ca Luca să o mintă, în condițiile în care„a plâns unul în brațele celuilalt”.

Cum a reacționat Anamaria Prodan

„Încă nu mi-a spus nimic Luca, dar Luca ascultă de tatăl lui, orbește, și e normal să fie așa. Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit”, a spus ea pentru Fanatik.ro.

Luca Reghecampf a vorbit și despre carte autobiografică intitulată ”Da, sunt cea mai bună!”, lansată de Anamaria Prodan. În respectiva carte, Luca Reghecampf spunea că o consideră pe Anamaria Prodan a doua mamă. Luca a afirmat că declarațiile sale apărute în carte sunt vechi de doi ani.

„Ce a fost scris în cartea asta (n.r. cartea Anamariei Prodan) este de doi ani, este foarte veche declarația și acum eu nu mai vreau să comentez nimic despre asta. Are 2 ani ce e scris în cartea aia. Mai mult nu doresc să declar. Anamaria are parte de respectul meu, o respect ca femeie”, a declarat Luca Reghecampf, la Prima TV.

Luca Reghecampf este primul copil al lui Laurențiu Reghecampf din mariajul cu Mariana Pfeiffer. Luca Reghecampf trăiește în Germania alături de mama lui.

citește și...