Anamaria Prodan îi declară război lui Laurențiu Reghecampf în procesul de divorț. ”De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. O să îl execut silit”

09.07.2022, 17:48

Anamaria Prodan tună și fulgeră, mai ales când vine vorba despre copiii ei. Agentul FIFA nu îl iartă pe fostul partener pentru comportamentul pe care acesta l-a avut cu Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto. Sexy-impresara spune că va face tot ce îi stă în putință pentru ca fiului ei să i se respecte deptul și să primească pensia alimentară.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf  este departe de a se încheia. Impresara susține că antrenorul are de plătit suma de 100.000 de euro, bani pe care îi datorează fiului său cel mijlociu, însă acesta refuză să o facă.

Vedeta a dezvăluit că antrenorul a făcut recurs și nu este de acord să plătească pensia alimentară calculată din anul 2021.

”Suma este în jur de 100.000 de euro”

”Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, spune Anamaria Prodan.

Mai mult, vedeta susține că fostul ei partener nu vrea să își vadă copilul, deși în instanță se stabilise un program de vizită.

”De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic”

”A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, susține Anamaria Prodan.

Ce salariu are Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit și despre suma pe care ar încasa-o Laurențiu Reghecampf de la Neftchi Baku, acolo unde antrenează în prezent.

”Are 22.000 de dolari salariu. Pentru el, el de la 180.000 pe lună… La arabi. Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto.

El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, a mai precizat Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

citește și...