Mama Annei Lesko se luptă cu coronavirusul. Confesiunea dureoasă a artistei

25.01.2021, 14:45
Mama Annei Lesko se luptă cu coronavirusul. Confesiunea dureoasă a artistei
Mama Annei Lesko se luptă cu coronavirusul. Confesiunea dureoasă a artistei

Cântăreața Anna Lesko le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că mama sa, în vârstă de 70 de ani, are probleme de sănătate din cauza COVID-19.

Anna Lesko a explicat că mama sa duce o luptă grea cu coronavirusul și că este internată în spital pentru a doua oară. Vedeta a mărturisit că în urma problemelor de sănătate pe care le are mama sa a început să se documenteze mai mult cu privire la virus și la vaccinare.

”De ceva vreme, mama mea in varsta de 70 de ani, duce o lupta grea si istovitoare cu noul Coronavirus. Este a doua oara internata la spital, intrucat au aparut complicatii la nivel digestiv. Este complet schimbata, a slabit enorm si oboseste numai cand vorbeste. De atunci am inceput sa ma documentez vis a vis de acest virus necrutator.  Vaccinare – am citit asiduu tot ce am putut gasi pe aceasta tema si am urmarit strategia tarilor care conteaza. Concluzii personale de bun simt; Riscurile asimilate vaccinului sunt infinit mai mici fata de ce presupune virusul si doar vaccinarea a 2/3 din populatia unei tari poate opri raspandirea virusului, noi mutatii cu forme mai grave si poate genera revenirea la viata normala. Clasa politica trebuie sa dea exemplu personal, sa comunice coerent pe intelesul tuturor si sa procure suficiente doze pentru toti. Sistemul medical trebuie sa asigure vaccinarea propriu-zisa cu maxima eficacitate. De exemplu, am asistat la o discutie a unei prietene cu o boala cronica care a primit politicos un refuz de a fi programata pe motiv ca nu mai au vaccin. Toti cei responsabili au dormit pe ei pana acum! Orice teorii conspirationiste cititi de la diversi influenceri-ignorati ineptiile pentru binele vostru si al celor dragi!”, a scris Anna Lesko pe contul său de socializare.

712.561 de cazuri de COVID-19 în România

1.551 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, bilanțul ajungând la 712.561. 654.875 de pacienți au fost declarați vindecați. Numărul deceselor raportate în ultima zi este de 65, informează Hotnews.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.018. Dintre acestea, 1.017 sunt internate la terapie intensivă.

Pe teritoriul României, 44.260 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 10.807 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 68.498 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 153 de persoane.

citește și...