Toni Grecu, primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus. ‘Nu e o formă ușoară!’

21.01.2021, 18:29
Toni Grecu, primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus. 'Nu e o formă ușoară!'
Toni Grecu, primele declarații după ce s-a infectat cu coronavirus. 'Nu e o formă ușoară!'

Toni Grecu, comediantul şi realizatorul de televiziune, se află internat în prezent la Institutul Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. 

El a precizat că nu a fost internat nicio clipă la Terapie Intensivă, dar a recunoscut că s-a confruntat cu o formă gravă a bolii. Toni Grecu a spus că a avut pneumonie și că obosește foarte repede.

Toni Grecu nu a fost internat la ATI

‘Nu e o forma uşoară, cert. Nu am fost şi nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul şi mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie. S-a declanșat o avalanșă fără motiv, dintr-o exagerare. Telefoane, îngrijorări, panică, a explicat Toni Grecu pentru Paginademedia.ro.

Soția lui Toni Grecu a vorbit despre starea de sănătate a acestuia. Femeia a mărturisit că se simte bine și că vorbește des cu el. Momentan, este internat în spital, iar soția lui este în carantină.

‘Este internat de 5 zile la Spitalul ‘Matei Balș’. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine.’, a declarat Cristina Grecu pentru Libertatea. 

 

citește și...