Mama Addei și-a făcut primul tatuaj la 50 de ani. ”I-am făcut surpriza”

17.01.2021, 10:29
Mama Addei și-a făcut primul tatuaj la 50 de ani. ”I-am făcut surpriza”
Mama Addei și-a făcut primul tatuaj la 50 de ani. ”I-am făcut surpriza”

Mama cântăreței Adda și-a făcut primul tatuaj cu ocazia aniversării a 50 de ani.

Mama Addei a aniversat împlinirea a 50 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, Gianina Moldovan, mama artistei, și-a făcut primul tatuaj. Adda a fost cea care a dat publicității o fotografie cu mama sa la salonul de tatuaj.

”La 18 ani, cand mi-am facut primul tatuaj, tata nu a vorbit cu mine o saptamana, mama da, dar putin. Cand mi l-am facut pe al-2 lea, nu au vorbit nici unul cu mine! ? Apoi le-am facut pe urmatoarele si mi-au spus ca sunt frumoase si ca vor si ei dar n-au curaj.? Ma bucur ca au inteles ca tatuajul, daca te reprezinta si are mesaj si substrat, inseamna arta! Acum ceva timp m-am trezit cu poze pe whatsap de la mama in care imi arata modele de tatuaje si mi-a zis ca si-ar dori ca la 50 de ani sa isi faca unul. Asa ca, i-am facut surpriza! Maine e ziua ei!”, a scris Adda ieri în mediul online.

Adda a participat cu soțul ei la ”Asia Express”

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

”Eu sunt puternică atunci când e vorba despre carieră, familie, experienţe de viaţă. Acolo a fost cu totul altceva. Din punct de vedere fizic, a fost infernal, pentru că nu sunt o fire sportivă. Au fost probe extrem de grele, de exemplu, să mergi pe Marea Chinei cu caiacul pe furtună, fulgere şi tunete.

Am vrut să renunţ de câteva ori, dar Cătălin m-a ajutat şi m-a motivat mult. Am fost cea mai încercată echipă. Nu ne-am odihnit deloc. Suntem singura echipă care nu a avut imunitate. Am jucat aproape toate amuletele şi aproape toate cursele pentru ultima șansă. Aşa că am cedat”, a povestit Adda.

citește și...