Majda Aboulumosha face dezvăluiri. ”I-am dat senzația că sunt legată doar de modă, de discuții poate superficiale și toată ziua mi-o petrec la mall”

02.06.2021, 15:04
Majda Aboulumosha face dezvăluiri. ”I-am dat senzația că sunt legată doar de modă, de discuții poate superficiale și toată ziua mi-o petrec la mall”

Majda Aboulumosha le-a explicat celor care îi urmăresc activitatea în mediul online ce impresie își fac oamenii despre ea la prima vedere și cum este de fapt ea în realitate.

Vedeta de televiziune Majda Aboulumosha și-a deschis sufletul în fața internauților. Aceasta a postat un mesaj în care scoate la iveală unele amănunte mai puțin cunoscute despre ea. ”Mi s-a spus astazi ca paream usor fitoasa la prima vedere, asa ma percepuse in urma cu cativa ani.  Asta pentru ca nu am vorbit prea mult. I-am dat senzatia ca sunt legata doar de moda, de discutii poate superficiale si toata ziua mi-o petrec la mall. ? Ar fi fost vis sa-mi permit luxul acesta ? In momentul in care am inceput sa discutam subiecte ample si de viata, a ramas uimita ca defapt sunt altfel ? , plina de viata si foarte optimista.  I-am explicat ca inainte sa port aceasta rochita si rujul rosu, am facut temele cu fata si am avut la dispozitie 40 de minute in care sa fac mancarea, curatenia, ca ultimele 20 de minute sa ma pot farda si imbraca, ca sa ma prezint in fata publicului simpatica ?. E respectul pe care il port fata de voi si de mine!”, a spus vedeta.

”Am fost intrebata cand am devenit femeia care sunt azi?! Cred ca atunci cand am nascut-o pe Jacqueline. Mi-am dat seama ca am responsabilitatea de a o ajuta sa-i arat un drum in viata si ca ea depinde de mine. Am devenit femeia de azi cand mi-am acceptat imperfectiunile, cand mi-am imbratisat durerile si mi-am dorit sa dau iubire in jurul meu. Mai am multe de invatat si sper ca Universul sa fie darnic cu mine si sa ma lase sa invat.  Consider ca orice femeie trebuie sa aiba grija de ea, sa se simta spectaculoasa, indiferent de locul in care se afla.  Din cand in cand folositi un strop de ruj rosu, chiar daca sunteti la cratita. ?? De foarte multe ori, am dat jos rochia spectaculoasa si mi-am pus halatul ca sa framant cozonacii, ori invers. Dar intotdeauna am facut lucrurile cu pasiune. Oamenii cand ajung sa ma cunoasca, isi dau seama ca sunt intr-adevar selectiva, dar in acelasi timp dedicata si gata oricand sa-ti ofer iubirea sincera, daca stiu ca iti pot aduce un zambet”, a completat Majda.

Ce a declarat Majda despre relația cu actualul său iubit

Majda Aboulumosha are o relație de 3 ani. Vedeta și-a găsit liniștea alături de un bărbat pe nume Mihai. Acesta a povestit, pentru revista Viva, cum l-a cunoscut pe actualul ei iubit.

Majda este mama unei fetițe, Jacqueline, care a împlinit 8 ani anul acesta.

”Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine. Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp. A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni”, a declarat Majda.

citește și...