Majda Aboulumosha își vinde afacerea. ”Eu când iau vreo decizie sunt foarte asumată”

20.08.2020, 12:03
Majda Aboulumosha își vinde afacerea. ”Eu când iau vreo decizie sunt foarte asumată”
Majda Aboulumosha își vinde afacerea. ”Eu când iau vreo decizie sunt foarte asumată”

Vedeta de televiziune Majda Aboulumosha își vinde afacerea. Aceasta a dat anunț pe un site de specialitate.

Prezentatoarea de televiziune Majda Aboulumosha, în vârstă de 32 de ani, vinde cu 17.500 de euro rulota de unde fanii ei cumpărau dulciuri.

Din cauza programului extrem de încărcat, vedeta de televiziune nu mai are timp să se ocupe de afacerea cu prăjituri.

„Nu ştiu dacă mai e un secret pentru oameni faptul că eu iubesc să fac prăjituri şi având această pasiune m-am gândit să iau o camionetă în urmă cu un an şi jumătate şi să fac o cofetărie mobilă. Am căutat-o mult pentru că mi-am dorit să fie din producţie magazin, să ştiu că are toate utilităţile necesare şi e totul în siguranţă. Din păcate, nu am reuşit să mă ocup de ea, pentru că asta înseamnă să mă multiplic, ca să reuşesc să fiu şi la emisiune, şi la laborator, şi la predări, şi cu familia.

Aşa că am închiriat-o timp de un an, iar acum am oferit-o spre vânzare, sau de ce nu, spre o altă închiriere în dorinţa de a vedea că cineva se poate ocupa şi bucura de ea. O vând pentru că efectiv nu am timp să mă ocup. Am mai multe proiecte. O vând cu 17.500 de euro sau o închiriez. Mi-ar părea rău doar dacă aş afla că ajunge într-un loc şi stă degeaba, în rest eu când iau vreo decizie sunt foarte asumată. Tot ce mi doresc e să ştiu că cineva chiar se poate bucura de ea”, a declarat Majda Aboulumosha pentru click.ro.

Cine este Majda

Pe Majda Aboulumosha, telespectatorii o știu de la numeroase show-uri TV la care a participat, dar și din postura de prezentatoare de televiziune. Vedeta a fost co-prezentatoarea lui Cristi Brancu la emisiunea ”Agenția VIP”, de la Antena 1, și prezintă, alături de Andrei Ștefănescu, emisiunea ”Showbiz Report”, de la același post TV.

Majda este mama unei fetițe, pe care o crește singură. Este extrem de mândră de fetița ei și ar face orice pentru aceasta. A fost căsătorită cu tatăl fetiţei ei, cântăreţul J. Yolo, de care a divorţat.

citește și...