Majda Aboulumosha a leșinat în brațele medicilor, la ‘Survivor’: ‘Mă doare rău de tot stomacul’

23.01.2021, 15:12
Majda Aboulumosha a leșinat în brațele medicilor, la 'Survivor': 'Mă doare rău de tot stomacul'
Majda Aboulumosha a leșinat în brațele medicilor, la 'Survivor': 'Mă doare rău de tot stomacul'

Emisiunea ‘Survivor România’ este una dintre cele mai dure competiții de la Kanal D, iar unii concurenți abia dacă mai fac față probelor solicitante.

Echipa Faimoșilor a trecut prin momente de groază, după ce Majda Aboulumosha a leșinat în timpul unei probe. Bruneta a primit imediat ajutorul medicilor.

Vedeta a început să se simtă rău în timpul jocului pentru imunitate, însă a luptat până în ultima clipă. Concurenta a insistat să intre pe traseu, dar nu a rezistat mult.

Majda Aboulumosha are probleme de sănătate

Se pare că stresul și lipsa hranei din Republica Dominicană și-au pus amprenta asupra stării ei de sănătate.

Majda Aboulumosha le-a mărturisit colegilor de echipă că nu se simte deloc bine. La sosirea medicilor, aceasta abia dacă se mai putea ține pe picioare și a leșinat în brațele lor.

‘Mă doare foarte tare stomacul și îmi vine să vomit, dar nu am ce să fac. Nu am cum, că cedez punctul după. Am vomitat un pic mai devreme și sunt foarte amețită, dar eu vreau să intru. Am vomitat doar apă și ușor galben, suc gastric. Mă doare rău de tot stomacul, dar mă duc pe traseu. Îmi simt buzele foarte amorțite, nu știu de ce”, spunea Majda, înainte de a leșina.

‘Am palpat ceva aici! V-am spus să îmi ziceți din timp!’, i-a spus doctorul.

A fost transportată la spital pentru investigații

Ea a fost transportată de urgență la spital pentru a i se face analize amănunțite. Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a anunțat că Majda se află sub supravegherea medicilor.

‘În ceea ce o priveste pe Majda, din echipa Faimoșilor, se află la spital, continuă investigațiile medicale. Însă ea poate fi votată de către public.’, a spus Daniel Pavel.

În ediția de vineri, 22 ianuarie, Roxana Nemeș a fost nominalizată de echipa sa spre eliminare.

‘Mă așteptam și nu mă așteptam, probabil că am meritat, probabil că am dat prea mult la început și apoi nu am mai dat deloc. (…) Îmi doresc să rămân în această competiție, indiferent că îmi e foame, foarte dor de casă, de familia mea. Cred că m-am adaptat destul de bine… Vom vedea… cum vrea Dumnezeu’, a spus Roxana în Consiliu, după aflarea rezultatului nominalizarilor.

citește și...