Majda Aboulumosha a fost cerută în căsătorie. ”Mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile”

14.08.2022, 14:54
Majda Aboulumosha a fost cerută în căsătorie. ”Mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile”
Majda Aboulumosha a fost cerută în căsătorie

Majda Aboulumosha, în vârstă de 34 de ani, a  mărturisit, în cadrul unui interviu, că a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viață.  ”Mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile”, a declarat vedeta.  Majda Aboulumosha a vorbit și despre eventualitatea de a deveni din nou mămică.

Majda Aboulumosha este cunoscută ca actriță și vedetă de televiziune. Aceasta este mama unei fetițe, Jacqueline. Majda Aboulumosha are o relație de 3 ani. Vedeta și-a găsit liniștea alături de un bărbat pe nume Mihai.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Majda Aboulumosha a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie. ”Da. Îmi zice mereu, ba, mai mult, mi se adresează cu apelativul cu care sunt strigate soțiile”, a spus vedeta.

Majda Aboulumosha a fost cerută în căsătorie. ”Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă”

”Păi eu nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă, nici măcar la ședințe foto. Cel mai mult cred în iubire, iar asta poate exista atât într-o căsătorie, cât și în lipsa certificatului. Oamenii aleg în funcție de confortul lor, fără să facă ceva impus de societate, cel puțin așa e sănătos. Nu se știe niciodată când o să mă vedeți în rochie albă”, a mai declarat Majda Aboulumosha pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebată despre eventualitatea de a deveni din nou mămică, Majda Aboulumosha a răspuns: ”Iubesc copiii! Cum se vor așeza lucrurile, eu întotdeauna voi îmbrățișa ce-mi oferă Dumnezeu”.

Cum l-a cunoscut Majda pe iubitul ei

Majda Aboulumosha  a povestit, pentru revista Viva, cum l-a cunoscut pe  iubitul ei.

”Pe Mihai l-am cunoscut în urmă cu trei ani. Eu aveam copilul, nu alergam după iubire. Eram liniștită, chiar ușor sălbatică. El a fost acolo și mi-a arătat că își dorește să fie cu mine. Avea biletul cumpărat pentru USA, dorea să se mute acolo. A renunțat, mi-a arătat că își dorește să fim împreună, s-a apropiat foarte mult de fiica mea, s-au înțeles foarte bine. Am simțit că-l cunosc de foarte mult timp. A fost o chimie foarte bună, n-am simțit că trebuie să impresionez, a venit totul în mod natural. Mă susține, suntem în primul rând foarte buni prieteni”, a declarat Majda.

citește și...