Majda Aboulumosh și-a operat bustul la o clinică din Turcia! Cum se simte după intervenție

17.10.2020, 16:21
Majda Aboulumosh și-a operat bustul la o clinică din Turcia! Cum se simte după intervenție
Majda Aboulumosh și-a operat bustul la o clinică din Turcia! Cum se simte după intervenție

Majda Aboulumosha a plecat tocmai în Turcia pentru a-și face o operație de ridicare a sânilor, numită mastopexie. Cu doar puțin timp înainte de a intra în operație, Majda și-a anunțat fanii virtuali că se află în Turcia. În plus, ea a publicat și o imagine direct de pe patul de spital.

Majda Aboulumosh și-a făcut lifting mamar

‘Încă puțin și intru în operație. Momentan nu mă încearcă nicio emoție, nu-mi dau seama dacă se datorează faptului că știu că sunt pe mâini foarte bune sau pur și simplu ăsta îmi e felul, să îmi păstrez calmul. Am luat această decizie după multe consultații. Am ales să vă spun, pentru că mă urmăriți de atâta timp și v-ați obișnuit cu sinceritatea mea’, a scris Majda Aboulumosha pe Instagram.

La doar câteva ore de la intervenția chirurgicală, prezentatoarea tv a mărturisit că a fost copleșită de atenția personalului medical și că starea ei de sănătate este foarte bună. Majda Aboulumosha a decis să facă această intervenție chirurgicală după ce a slăbit peste 20 de kilograme.

‘Am ales să fac operația de mastopexie pentru că am slăbit peste 20 de kilograme. Nu am optat însă pentru o mărire de sâni, deoarece mă simt confortabil așa. Cât despre perioadă, am decis să mă operez pe timp de pandemie, chiar în Turcia, pentru că știam că merg într-un spital sigur, cu medicii profesioniști, care pun sănătatea pacientului pe primul plan.

Am făcut testul COVID la internare. Eu am mare încredere în Ensar Duman, consilier medical și reprezentant al spitalului din Turcia, în România, nu spun asta pentru că îmi este prieten, dacă el știa că există vreun risc sau nu e momentul să plec, mi-ar fi spus. Și asta nu doar mie, așa procedează cu toți pacientii lui. Operația a durat în jur de 4 ore, iar eu mă simt foarte bine. Voi sta în spital o singură seară, mâine (n.r.: astăzi) mă externez’, a declarat Majda pentru Click!

Majda Aboulumosha a slăbit enorm

În urmă cu doar câteva zile, Majda Aboulumosha a împlinit 33 de ani. Ea a devenit cunoscută din telenovelele de succes de la Acasă TV, ‘Aniela’ și ‘Iubire și onoare’. Mai mult de atât, vedeta a trecut printr-o serie de transformări fizice, după ce a reușit să slăbească considerabil.

‘Am avut o etapă, în urmă cu 2 ani, când am acumulat 10 kilograme într-o lună. A fost un șoc! Am făcut sală, antrenamente grele, antrenor personal, dietă cântărită, masaje zilnice, iar pe cântar nu slăbeam nici măcar 100 de grame. Atunci mi-am dat seama că trebuie să învăț să am răbdare din nou, să mă întorc la o dietă cu care corpul meu era prieten, să fiu blândă cu mine. Rezultatele au apărut! Vreau să fiu sănătoasă pentru mine și pentru copilul meu!

Mi-am promis că o să lupt mereu pentru ea. Să nu uitați să vă acceptați, să vă îmbrățișați, să vă spuneți că o să reușiți, că viața e făcută și din schimbări. Dacă cumva o să mă vedeți iar cu multe kilograme în plus să nu uitați să-mi vedeți și zâmbetul. Concentrați-vă pe ce e esențial! Dacă o să cad, o să știu să mă ridic de fiecare dată! Tu poți orice’, spunea Majda Aboulumosha.

 

citește și...