Fiul Magdăi Vasiliu, operat de urgență în Italia! Băiatul s-a vindecat de cancer în trecut

30.03.2021, 11:33
Fiul Magdăi Vasiliu, operat de urgență în Italia! Băiatul s-a vindecat de cancer în trecut
Fiul Magdăi Vasiliu, operat de urgență în Italia! Băiatul s-a vindecat de cancer în trecut

Magda Vasiliu, fostă prezentatoare de știri la Prima TV, a trecut printr-o spaimă soră cu moartea, după ce fiul ei a suferit un accident de bicicletă. 

În 2017, băiatul Magdei Vasiliu s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancerul. De atunci, fosta știristă și soțul ei au decis să se stabilească în Italia, pentru ca micuțul să urmeze cele mai bune tratamante.

Fiul Magdei Vasiliu a suferit un accident

Din păcate, liniștea familiei Magdei a fost tulburată recent de un accident al lui Vlad. Băiatul și-a fracturat un picior și a fost operat de urgență de medicii italieni.

Pe pagina ei de Facebook, Magda Vasiliu a povestit că i-a fost teamă ca fiului său să nu-i fi revenit cancerul.

“Mami, am căzut cu bicicleta, nu-mi mai pot mișca piciorul drept. Vino!” Și m-am dus la casa vecinilor, acolo unde Vlad plecase cu doar o jumătate de oră mai devreme. L-am găsit pe jos, cu piciorul drept îndoit în mod nefiresc. Același picior la care are proteză. Nu știu când am sunat la salvare și nu-mi aduc aminte ce le-am spus exact. Știu doar că în cinci minute au fost acolo, l-au suit pe targă și am plecat spre spitalul din Viterbo (n.r. oraș în regiunea Lazio). Acolo ne așteptau deja.. I-au făcut un test covid, apoi l-au adormit și l-au trimis la radiografie. Rezultatul: fractură de femur. La același picior…Mi se părea ireal. N-avea cum să fie așa”, povestește Magda Vasiliu pe Facebook.

“O doctoriță îmi spune: . Și atunci mi-a venit în cap ideea cruntă că fractura lui Vlad ar putea fi una patologică. Că boala s-a întors. Că d-aia se grăbesc să ne trimită la Roma. Am completat mecanic toate documentele posibile…A venit elicopterul și chiar dacă îmi era frică de muream de ideea de elicopter, de zbor, m-am așezat cuminte unde mi-au spus și am numărat minutele până la aterizare. 13, în total până la Roma. De aici, cu altă ambulanță, la spital…A intrat în sală, unde i-au făcut o intervenție premergătoare celei care a avut loc joi…Eram singură, la 3 dimineața, în sala de așteptare de lângă blocul operator, sperând să fie bine…Atunci abia am realizat că plecasem în trening, fără ochelari, că n-aveam nicio haină de schimb, că mai aveam 9 la sută baterie, fără încărcător. Lăsasem tv-ul aprins, luminile la fel, animalele nemâncate, totul descuiat…”, a fost mesajul transmis de fosta prezentatoare tv.

În primăvara anului 2017, Vlad, fiul Magdăi Vasiliu, a fost diagnosticat cu cancer și a fost internat de urgență într-o clinică din Italia, unde a făcut chimioterapie din trei în trei săptămâni. Din fericire, el a reușit să învingă nemiloasa boală.

citește și...