Magda Vasiliu, despre televiziune. ”Am înțeles că audiența nu înseamnă neapărat calitate”

22.11.2020, 11:51
Magda Vasiliu, despre televiziune. ”Am înțeles că audiența nu înseamnă neapărat calitate”
Magda Vasiliu, despre televiziune. ”Am înțeles că audiența nu înseamnă neapărat calitate”

Magda Vasiliu și-a amintit de vremurile în care făcea televiziune. Fosta prezentatoarea a știrilor de la Prima TV a transmis un mesaj pe contul ei de socializare,

Ani de zile, Magda Vasiliu a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. De ziua Mondială a televiziunii, Magda Vasiliu și-a amintit de vremurile în care apărea pe micile ecrane.

”21 noiembrie….Ziua mondiala a televiziunii….Am ajuns intamplator sa lucrez in televiziune. Imi doream sa fiu medic veterinar si am facut facultatea de chimie. Dar, am lucrat in televiziune….si asta mi a schimbat viata si perceptia despre viata intr un mod decisiv. Am inteles ca anumite lucruri “vand”, ca audienta nu inseamna neaparat calitate, ca profesionalismul e foarte rar si se atinge foarte greu, ca oamenii au de cele mai multe ori doua fete sau chiar mai multe. Ca poti zambi pentru telespectatori chiar si cand ai sufletul bucati. Sau ca poti parea serioasa, iar pe dinauntru sa razi cu lacrimi. Televiziunea nu mai e ce a fost acum 20, 30 de ani..Nici nu cred ca va mai fi vreodata. Asa ca ma declar multumita ca am facut parte din lumea asta speciala televiziunii intr o perioada in care inca se facea televiziune. Cand imaginea conta, dar nu mai mult decat continutul”, a scris Magda Vasiliu în mediul online.

21 noiembrie, Ziua Mondială a Televiziunii

În fiecare an, la 21 noiembrie este marcată Ziua Mondială a Televiziunii. Data de 21 noiembrie a fost proclamată drept Ziua Mondială a Televiziunii în anul 1996, de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, în semn de recunoaştere a impactului tot mai mare pe care televiziunea îl are în luare deciziilor, atrăgând atenţia lumii asupra conflictelor şi ameninţărilor la adresa păcii şi a securităţii sau asupra altor subiecte esenţiale, precum problemele economice şi sociale, conform site-ului Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), notează Agerpres.

Cu o istorie ce a început acum aproximativ 100 de ani, la începutul secolului al XX-lea, televiziunea a avut o influenţă considerabilă asupra societăţii.

Televiziunea s-a dezvoltat în a doua jumătate a secolului trecut şi este, şi astăzi, unul dintre cele mai populare mijloace de informare în masă. În ţara noastră, prima transmisie a Televiziunii Publice a avut loc la 31 decembrie 1956.

citește și...