Magda Vasiliu, amănunte din viața sentimentală. ”Probabil ăsta e motivul pentru care acum sunt singură”

16.04.2021, 10:58
Magda Vasiliu, amănunte din viața sentimentală. ”Probabil ăsta e motivul pentru care acum sunt singură”
Magda Vasiliu, amănunte din viața sentimentală. ”Probabil ăsta e motivul pentru care acum sunt singură”

Fosta vedetă de televiziune magda Vadsiliu a dat amănunte despre viața sa din prezent.

Ani de zile, Magda Vasiliu a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. De patru ani, Magda Vasiliu, în vârstă de 45 de ani, s-a mutat în Italia, pentru a-i oferi o șansă la viață fiului ei, Vlad, care a fost diagnosticat cu o formațiune malignă la piciorul drept. Vedeta a povestit, pentru click.ro, cum este viața sa în prezent și cum se descurcă ca mamă singură.

”Sunt recunoscătoare că Vlad e bine. Eu m-am pus de mult pe planul doi, așa că dacă el e ok, sunt și eu. Viața mea acum depinde doar de cum se simte Vlad, de câtă nevoie are de mine…”, a spus aceasta. Despre viața sa sentimentală, Magda Vasiliu a comentat: ”Tocmai că nu am făcut compromisuri. Probabil ăsta e motivul pentru care acum sunt singură. Nu accept compromisul, mai ales în ceea ce privește viața personală. Pentru că nimeni nu trăiește de două ori”.


Care este starea de sănătate a fiului Magdei Vasiliu

Magda Vasiliu a explicat și cum se simte fiul său în prezent: ”Vlad este bine acum. Face controale foarte des, pentru că există încă un risc de recidivă. Așa că este ținut sub observație. Iar acum 3 săptămâni, când a căzut cu bicicleta, teama mea cea mai mare a fost că fractura suferită ar avea legătură cu boala inițială. Din fericire, nu a fost așa”.

”Nu poți spune despre un fost bolnav de cancer că e în afara oricărui pericol. Toată viața va trebui să fie foarte atent, să facă analize regulat, teste specifice. Acum pare bine. Și sper să rămână așa”, a adăugat vedeta TV.

”Vor urma controale, dar și o operație de schimbare a protezei. El crește, așa că la un moment dat, când vor decide medicii, va trebui să schimbe proteza”, a completat Magda Vasiliu.

citește și...