Magda Pălimariu a bifat prima apariție tv, după ce a născut! Vedeta Pro Tv își dorește să revină în țară / FOTO

05.12.2022, 20:25
Magda Pălimariu a bifat prima apariție tv, după ce a născut! Vedeta Pro Tv își dorește să revină în țară / FOTO
Magda Pălimariu a bifat prima apariție tv, după ce a născut! Vedeta Pro Tv își dorește să revină în țară

La aproape patru luni de când a născut pentru prima dată, Magda Pălimariu a revenit în țară pentru scurt timp și a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Fosta prezentatoare a știrilor meteo a făcut dezvăluiri inedite despre viața de mămică. De asemenea, ea a dezvăluit numele băiețelului său. 

La finalul lunii august 2022, Magda Pălimariu a devenit mamă pentru prima oară. Fosta prezentatoare a rubricii vremea de la PRO TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Înainte să nască, vedeta a plecat alături de soțul ei în Norvegia, însă acum a revenit temporar în România.

Prezentă în emisiunea lui Măruță de la PRO TV, Magda Pălimariu a mărturisit că nașterea a fost una dificilă.

Magda Pălimariu a admis că nașterea la 43 de ani a fost una dificilă

„Stresul este rețeta succesului. Sunt nopți nedormite, copilașul necesită toată atenția mea și e normal să i-o dat pe toată. E ceva nou, nu e ușor, dar este foarte frumos”, a spus Magda Pălimariu.

„A fost o naștere destul de dificilă. A durat destul de mult, două zile, travaliul. Mi s-a părut că durează o veșnicie pentru că eram și stresată că nu mai vine și nu înțelegeam ce se întâmplă. Acolo toate femeile nasc natural. Am stat o săptămână în spital”, a mai povestit Magda Pălimariu, la PRO TV.

Totodată, aceasta a vorbit despre botezul copilului său, Axel. Ea a spus că numele băiatului este unul norvegian, pe care l-a descoperit cu partenerul său, Ionuț Eriksen, din întâmplare.

„Mie mi-a plăcut foarte mult. Noi am avut trei nume și nu ne decideam nicicum. Eu îl voiam pe unul, soțul pe celălalt, familia altul. Am văzut acest nume undeva pe internet și mi s-a părut că i se potrivește foarte bine, neștiind că este nume norvegian. Toată lumea a fost de acord din prima. Semnificația numelui este ‘tatăl păcii”, a mai dezvăluit vedeta.

Își dorește să revină pe micile ecrane

Deși s-a mutat în Norvegia, Magda Pălimariu a recunoscut că îi este dor de țara natală și că se va întoarce în televiziune, atunci când fiul său va mai crește.

„Nu am renunțat la televiziune, o să revin la muncă exact așa cum eram și înainte, voi reveni aici pentru că e stilul meu normal de viață. Face parte din viața mea de 20 de ani și rutina mea s-a schimbat dintr-o dată. Vă văd în fiecare zi și merge tot timpul ( n.r televizorul) pe Pro TV”, a mai completat aceasta.

citește și...