Magda Ciumac spune lucrurilor pe nume despre Tolea Ciumac. ”Nu a plătit niciodată nimic copilului”

16.03.2021, 11:19
Magda Ciumac spune lucrurilor pe nume despre Tolea Ciumac. ”Nu a plătit niciodată nimic copilului”
Magda Ciumac spune lucrurilor pe nume despre Tolea Ciumac. ”Nu a plătit niciodată nimic copilului”

Magda Ciumac a vorbit despre fostul său soț, Tolea Ciumac, și despre copilul lor, Alexander.

În urmă cu mulți ani, Magda Ciumac era o prezență constantă în platoul televiziunii OTV, unde apărea alături de fostul său soț, luptătorul Tolea Ciumac.  Cei doi au împreună cun băiat, Alexander.

La postul de televiziue Antena Stars, Magda Ciumac a afirmat că Tolea Ciumac nu i-a dat niciodată nimic copilului lor.

Magda Ciumac spune lucrurilor pe nume despre Tolea Ciumac. ”Până la urmă este tatăl copilului, indiferent că nu și-a căutat copilul sau că nu l-a ajutat cu absolut nimic”

”Despre Tolea ce să zic? El nu a plătit niciodată nimic copilului, nici nu vrem nimic de la el, nici nu îi vrem răul, indiferent unde se află. Am înțeles că acum are niște probleme cu legea, ca de obicei, nu este o noutate, eu vreau să știu doar că este bine, pentru că până la urmă este tatăl copilului, indiferent că nu și-a căutat copilul sau că nu l-a ajutat cu absolut nimic, când spun nimic, mă refer că nici măcar cu o bomboană nu a primit copilul de el, dar nu asta contează în viață”, a declarat Magda Ciumac, relatează spynews.ro.

Magda Ciumac susține că Tolea Ciumac și-a văzut fiul de două ori în 14 ani și jumătate.

”Alexander face în august 15 ani. Are și cont de Instagram, de Facebook, telefon și dacă voia să-i scrie vreodată acolo îi putea scrie. Știu că anul trecut i-a scris ”La mulți ani!”, nici măcar nu i-a răspuns, pe 19 mai este ziua lui Tolea. Fiul meu i-a scris din proprie inițiativă, chiar am rămas și eu surprinsă anul trecut, vara trecută în mai. În 14 ani și jumătate s-au văzut de două ori și cam atât. Îl vede și știe că bun, rău, cum este, este tatăl lui. Dacă vreodată se vor întâlni, nu am nicio treabă”, a mai spus aceasta.

citește și...