O mai știi pe Magda Ciumac? Cum arată fosta vedetă OTV în costum de baie, după ce a slăbit mult

07.07.2019, 12:53
O mai știi pe Magda Ciumac? Cum arată fosta vedetă OTV în costum de baie, după ce a slăbit mult
Magda locuiește în prezent în Italia

În urmă cu 10 ani, Magda Ciumac era o prezență constantă în platoul televiziunii OTV. Deși bruneta a dispărut între timp din atenția publicului și acum locuiește în Italia, se pare că schimbările i-au priit și acum afișează un nou look.

Magda Ciumac a ținut mulți telespectatori în priză acum zece ani, atunci când era mai tot timpul în studioul OTV, alături de fostul său soț, luptătorul Tolea Ciumac. Scenele în care dansa pe biroul lui Dan Diaconescu au adus postului TV rating foarte mare, iar scandalul cu Tolea a fost la fel de urmărit de cei aflați în fața televizoarelor.

A avut un cheag la inimă

În prezent, bruneta locuiește în Italia alături de fiul său și e complet schimbată. După ce a avut probleme medicale cauzate de un cheag la inimă și în aprilie și-a perdut mama, Magda a reușit să își revină și să afișeze un alt look. Fosta vedetă OTV a povestit, potrivit Viva, că acumulase mai multe kg din cauza medicamentelor pe care le-a luat, însă a reușit să slăbească, așa că pozează în costum de baie, bucuroasă de rezultat. 

 

citește și...