Cum a luat bătaie regretatul actor Costin Mărculescu de la Tolea Ciumac

15.06.2020, 15:05
Cum a luat bătaie regretatul actor Costin Mărculescu de la Tolea Ciumac
Cum a luat bătaie Costin Mărculescu de la Tolea Ciumac

De-a lungul vieții, regretatul actor Costin Mărculescu a trecut prin numeroase experiențe dframatice. Un astfel de moment a fost cel în care regretatul actor a luat bătaie de la Tolea Ciumac.

În urmă cu ani, Costin Mărculescu decisese să facă un meci demonstrativ cu Tolea Ciumac, însă urmările au fost dezastruoase.


Potrivit spynews.ro, Tolea Ciumac și-a luat rolul în serios și l-a lovit puternic pe regretatul actor, acesta fiind nevoit să meargă la spital ulterior.

”Deși stabilisem cu el să îmi arate doar câteva faze ușoare de luptă, cred că Tolea a fost cuprins subit de un exces de zel și nu a mai ținut cont că nu sunt sportiv de performanță, că nu am același gabarit și nu am aceeași putere ca a lui. M-a aruncat de câteva ori peste cap atât de puternic încât pentru câteva minute nu mi-am mai simțit mijlocul, spatele și mai ales piciorul stâng.

Mai grav e că piciorul m-a durut și mă doare îngrozitor de rău, încât a trebuit să merg la spital să văd ce e cu el. Am crezut că e rupt, dar e doar o întindere de ligamente. Totuși nu ne aflăm în junglă”, spunea Costin Mărculescu la acea vreme.

 

A murit singur în casă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Cauza morții artistului este insuficiență cardio-respiratoriu acută, adică infarct, potrivit legiștilor. Ca boli care au dus la provocarea acestuia, sunt menționate miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Costin Mărculescu a fost înmormântat sâmbătă la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

Cine a fost Costin Mărculescu

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, conform Cinemagia.

În 1986 a jucat în “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț.

citește și...