Magda Ciumac, prinsă de coronavirus în Italia. ”Nu fiți egoiști și nu mergeți acum în România!”

28.02.2020, 09:54
Magda Ciumac, prinsă de coronavirus în Italia. ”Nu fiți egoiști și nu mergeți acum în România!”
Magda Ciumac, prinsă de coronavirus în Italia. ”Nu fiți egoiști și nu mergeți acum în România!”

Aflată în Italia, unde epidemia de coronavrius face ravagii, Magda Ciumac a transmis un mesaj în care îi îndeamnă pe românii aflați în Italia să nu revină în țară pentru a nu răspândi epidemia.

Magda Ciumac se află în Italia, la sora sa, împreună cu băiețelul ei.

Blocată în Peninsulă, Magda Ciumac le-a cerut românilor din Italia să evite să se întoarcă în România pentru a nu răspândi epidemia de coronavirus.

”Nu fiți egoiști și nu mergeți acum în România! Încercați să fiți responsabili! Fiți conștienți că odată intrat virusul în țara, nu au structuri pentru a controla situația! Amânați plecările! Și eu am făcut acest lucru! Puteți condamna părinții voștri în vârsta la moarte! ?”, este mesajul transmis de Magda Ciumac în mediul online.

Ea a comentat și despre panica în care au intrat oamenii și au dat năvală în magazine, pentru a-și face provizii.

”Cum să îți faci frate atâtea provizii? De parcă știți când începe și când urmează a lua sfârșit?! Doamne! Mare-i grădina lui Dumnezeu… La mâncare, criticat, mințit, egoism și alertă.. .suntem primii! La prostie, nu mai zic: campioni! Sunt în Italia și chiar dacă sunt îngrijorată, am avut și eu și fiul meu febră (39,4) am luat antibiotic, de gât, nas, imunitate, ceaiuri etc.,  ne-am revenit și tratăm totul: ”cum o vrea Dumnezeu” că numai EL știe ce urmează!

De ce vă panicați, exagerați și vă faceți provizii? Singura soluție este să încerci să previi pe cât posibil, să eviți locurile aglomerate, să dezinfectezi zi de zi casa, obiectele, să speli mâinile cu săpun etc.! Ceea ce este logic și normal mereu, de când lumea, nu?! ? Știți ziua, ora, când, ce cum etc și cât o să țină treaba asta? Apropo: sunt 7 decese în Italia! Toți, oameni peste 65-70-80 ani! Și o simplă răceala poate duce la cedarea organismului la acea vârsta!”, a adăugat Magda Ciumac.

În ultimele 24 de ore, cazurile de infecție cu coronavirus au crescut cu 25% în Italia. de asemenea, multe alte țări europene, inclusiv România, au confirmat cazuri de coronavirus.

Cele mai afectate zone rămân cele din nordul Italuei, precum regiunile Lombardia și veneto. Epidemia de coronavirus a ucis până acum 12 persoane în Italia. la nivel mondial, Covid-19 a duc la decesul a peste 2.700 de oameni.

citește și...