Surpriza neplăcută de care a avut parte Simona Gherghe într-un restaurant. ”De-abia acum încep să-mi fac griji cu coronavirusul”

28.02.2020, 09:00
Surpriza neplăcută de care a avut parte Simona Gherghe într-un restaurant. ”De-abia acum încep să-mi fac griji cu coronavirusul”
urpriza neplăcută de care a avut parte Simona Gherghe într-un restaurant. ”De-abia acum încep să-mi fac griji cu coronavirusul”

Simona Gherghe a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută în timpul unei ieșiri la restaurant. Vedeta a fost șocată că niciunul dintre clineții intrați în local să mănânce nu a mers să se spele pe mâini.

Situația pe care a văzut-o la un restaurant din Capitală a făcut-o pe Simona Gherghe să se îngrijoreze în ceea ce privește răspândirea epidemiei de coronavirus.

”Sunt într-un restaurant dintr-o zonă aglomerată a Capitalei. Stau de vreo 45 de minute și privesc oamenii care intră. Câți credeți că au mers să-și spele mâinile, înainte de masă? Exact. Niciunul. De-abia acum încep să-mi fac griji în legatură cu coronavirusul…
#spalatimainile”, a transmis Simona Gherghe.

Organizația Monidlaă a Sănătății a declarat, miercuri, că este pentru prima oară când virusul se răspândește mult mai repede în afara Chinei, locul din care a provenit.

La nivel global, peste 80.000 de oameni din aproape 40 de țări au fost infectați cu virusul Covid-19. Marea majoritate a cazurilor au fost înregistrate îm China. Covid-19 a ucis până acum peste 2.700 de persoane la nivel mondial.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta s-a căsătorit, în luna mai a anului 2017, cu Răzvan Săndulescu. În aceeași lună a anului 2017 a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În data de 9 mai, Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel care a primit numele Vlad Ioan.

citește și...