Magda Ciumac, atac la Tolea Ciumac. ”Nu poți numi tată o persoană care își caută propriul copil de patru ori în 16 ani”

03.07.2022, 13:20
Magda Ciumac, atac la Tolea Ciumac. ”Nu poți numi tată o persoană care își caută propriul copil de patru ori în 16 ani”
Magda Ciumac, atac la Tolea Ciumac

Magda Ciumac a vorbit despre fostul său soț, Tolea Ciumac, și despre copilul lor, Alexander. Aceasta l-a atacat dur pe cel care i-a fost partener de viață. ”Nu poți numi tată o persoană care își caută propriul copil de patru ori în 16 ani”, a comentat Magda Ciumac despre fostul său soț, la postul de televiziune Antena Stars.

În urmă cu mulți ani, Magda Ciumac era o prezență constantă în platoul televiziunii OTV, unde apărea alături de fostul său soț, luptătorul Tolea Ciumac.  Cei doi au împreună cun băiat, Alexander.

La postul de televiziune Antena Stars, Magda Ciumac a făcut declarații dure la adresa fostului ei sot. Acesta a afirmat că nu ține legătura cu Tolea și a spus că fostul ei partener de viață a luat legătura cu fiul lor doar de patru ori în 16 ani.

 

Magda Ciumac, atac la Tolea Ciumac. ”Nu poți fi numit om sau tată în momentul în care uiți de propriul copil”

„Am înțeles că el este refugiat acum prin Italia. Practic a avut o condamnare aici în România pentru diferite ilegalități, să spun așa, n-are rost să intru în detalii. Are familia lui, copilul lui, i-a pus numele Sasha, deci voi cum știați că-l cheamă pe al meu. Doamne ajută că l-am numit Alexander în certificat”, a declarat Magda Ciumac, potrivit spynews.ro.

„Nu ținem legătura, deoarece nu poți numi tată o persoană care își caută propriul copil de patru ori în 16 ani. Deci, ai ce ai cu mine, cu fosta ta soție, dar ce are cu copilul? Nu poți fi numit om sau tată în momentul în care uiți de propriul copil”, a adăugat aceasta.

Magda Ciumac a dat detalii și despre viața sa sentimentală din prezent: „Iubesc, sunt foarte fericită, sunt foarte împlinită sufletește, doar atât pot spune. Eu cred că fiecare persoană pe lumea asta are dreptul să iubească, să fie iubită, să-și refacă viața și să nu țină cont niciodată de părerea lumii”.

citește și...