Magazinul de haine al Margheritei de la Clejani, vandalizat. ”Cum am intrat aici am fost șocată”

26.10.2021, 13:17
Magazinul de haine al Margheritei de la Clejani, vandalizat. ”Cum am intrat aici am fost șocată”
Magazinul de haine al Margheritei de la Clejani, vandalizat. ”Cum am intrat aici am fost șocată”

Margherita, fiica lui Ioniță și Viorica de la Clejan, a avut parte de un eveniment neplăcut în weekend. magazinul ei de haine din centrul Bucureștiului a fost vandaliazat. Toate geamurile magazinului au fost pictate cu graffiti. ”Cum am intrat aici am fost șocată”, le-a povestit Margherita de la Clejani celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Magazinul de haine de pe Calea Victoriei al Margheritei de la Clejani a fost vandalizat.

Ferestrele magazinului respectiv au fost pictate cu graffitti.

Magazinul de haine al Margheritei de la Clejani, vandalizat. ”Cum să mi se întâmple mie una ca asta şi mă întreb oare de ce?”

Margherita de la Clejani a povestit pe InstaStory cum a găsit magazinul în momentul în care a ajuns acolo.

“Mă aflu pe Calea Victoriei nr. 101, la laboratorul meu de creaţie vestimentară şi iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să ştiu şi eu cum ar trebui să procedez în această situaţie, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea? Cum să mi se întâmple mie una ca asta şi mă întreb oare de ce? Nu am duşmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost şocată ! Am încercat să curăţ geamurile şi nu s-a luat!”, a spus fiica Clejanilor, citată de click.ro.

Ce spunea Margherita de la Clejani despre greșelile pe care le-a făcut

Margherita, fiica lui Ioniță și Viorica de la Clejani, a vorbit într-un interviu despre greșelile pe care consideră că le-a făcut în trecut. ”Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este ca atunci când greșim să învățăm ceva. Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău pentru că nu toată lumea este de bună credință, nu toată lumea are intenții bune și poți să fii o victimă, poți să fii prins într-o capcană”, a afirmat ea.

”În ultima vreme s-au scris multe lucruri neadevărate, ireale despre mine, cum că aș fi consumat anumite substanțe sau anumite chestii. M-a deranjat foarte tare, tocmai de aceea am decis să nu mai apar în presă o perioadă, în social media și să iau o pauză completă. În tot acest timp eu am făcut anumite chestii potrivite pentru mine, terapie…”, a adăugat ea.

În data de 23 mai 2020, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive. Margherita de la Clejani a făcut declarații despre accidentul în care a fost implicată, afirmând că experiența prin care a trecut a maturizat-o.

”M-a ajutat să mă maturizez. Am învățat multe din acest eveniment neplăcut din viața mea, dar este în regulă. Sunt un om foarte pozitiv și sunt foarte entuziasmată de această viață. Profit de ea în fiecare zi. Momentan, sunt focusată pe brand-ul meu”, a spus Margherita de la Clejani.

citește și...