Madonna se desparte de iubitul ei cu 35 de ani mai tânăr. “Dumnezeu îl va folosi pentru a te răni”

30.04.2022, 16:01

Regina pop, este singură… din nou! Madonna, 63 de ani, și-a încheiat relația cu Ahlamalik Williams, dansatorul de 28 de ani cu care a început să se întâlnească în 2019. Cântăreața și actrița americană Madonna s-a separat de iubitul ei Ahlamalik Williams. Cuplul – care are o diferență de vârstă de 35 de ani între ei – a început să se întâlnească în 2019. Dar nu diferența lor de vârstă a dus la despărțirea lor, potrivit rapoartelor.

Surse apropiate cântăreței au declarat pentru ziarul britanic The Sunt că cei doi a decis să se despartă pe cale amiabilă.

Vestea vine după ce nu au mai fost văzuți împreună din ianuarie, când Madonna a distribuit în mod regulat fotografii cu el pe rețelele de socializare.

“Dumnezeu îl va folosi pentru a te răni”

A postat însă pe Instagram un mesaj plin de înţelesuri:“Karma spune: când cineva nu e potrivit pentru tine… Dumnezeu îl va folosi pentru a te răni până când vei deveni suficient de puternic ca să îl lași să plece”.

Printre cele spuse de informatorii pentru The Sun, au spus că „lucrurile s-ar deteriorat cu Ahlamalik de ceva vreme” și, deși „există multă dragoste, dar deocamdată au decis să se despartă”. Ei au mai spus că, după ce au petrecut „luni împreună în turneu și au fost închis, dar acum s-a mutat din casa lui”, deoarece „cu amândoi lucrând la alte lucruri, a fost dificil să-și păstreze dragostea”.

Relația dintre Madonna și Ahlamalik

Ahlamalik a cunoscut-o pe Madonna în timp ce dansa în turneul său Rebel Heart în 2015.

După ce s-a dezvăluit că acest cuplu se întâlnește, tatăl lui Ahlamalik61, a spus că susține relația, chiar dacă cântărețul „Like a Virgin” este chiar mai în vârstă decât el.

„Ne-a spus că era foarte îndrăgostită de el și că nu aveam de ce să ne facem griji, deoarece avea să aibă grijă de el”, a declarat tatăl dansatorului.

În timpul dragostei, Madonna l-a ajutat pe Ahlamalik să obțină o afacere profitabilă cu designerul de modă Stella McCartney. În plus, ea a colaborat cu el la o melodie în timp ce încerca să-și lanseze propria carieră muzicală.

 

citește și...