Madonna, criticată dur de fani din cauza operațiilor estetice. “Arată-ne faţa ta reală”

21.02.2022, 14:27

Madonna a fost aspru criticată de fani din cauza celor mai recente imagini postate de ea pe conturile sale oficiale de socializare. Diva a făcut furori pe Instagram după ce și-a prezentat aspectul fără vârstă într-o serie de fotografii cu ea savurând un pahar de vin.

Madonna e una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume. Ea și-a început inițial cariera ca dansatoare, dar rapid a devenit cunoscută cu primul ei single, cu „Everyday”.

Cântăreața provocatoare, în vârstă de 63 de ani, continuă să împărtășească pe Instagram imagini pline de viață – iar cea mai recentă pare foarte filtrată. Alături de fotografie, diva pop, în vârstă de 63 de ani, a scris: „Încerc să fac un film. Este cu adevărat greu!”. Celebra cântăreață americană Madonna, 63 de ani, va regiza un film despre viaţa şi cariera ei, scris împreună cu Diablo Cody.

Fanii  au acuzat-o că apelează la photoshop

Fanii au fost mai puțin interesați de viitorul proiect al cântăreței și s-au concentrat mai mult pe aspectul ei surprinzător de tânăr.

O utilizare a comentat „arată în jur de 16 ani”, în timp ce alta a spus că solista avea o „față de bebeluș”.

“Arată-ne faţa ta reală”

Fanii  au acuzat-o că apelează la programe de editare. “Arată-ne faţa ta reală” şi “Arată complet diferit” au fost doar unele dintre comentariile lăsate de internauţii nemulţumiţi de decizia artistei de a-ţi modifica trăsăturile.

Mai mult, diva a apărut fără urme de riduri, de pete, iar urmăritorii ei au spus că a exagerat și cu operațiile estetice, dar și cu filtrele foto folosite pentru modificarea trăsăturilor feței.
„Mi-e dor de Madonna non-alcoolică, nefumătoare, non-toker, fără paletă, fără flitter, fără umplutură facială, non-Botox Madonna”, a comentat un al treilea.

Reacției publice s-au alăturat și alți muzicieni. Actorul și starul rock englez, Michael Des Barres, în vârstă de 74 de ani, a numit fotografia o „transformare uluitoare”, iar artistul în cosmetică „ar trebui să câștige un premiu pentru un copil” despre care încă crede că „ridurile și viața trăită sunt sexy”.

citește și...