Antonia și Alex Velea, la un pas de despărțire? Ce mesaj a postat vedeta

25.03.2022, 18:17

În ultima perioadă, au apărut informațîi potrivit cărora Antonia și Alex Velea sunt la un pas de despărțire și că lucrurile nu mai merg între cei doi. Mulți s-au gândit că sunt probleme în celebrul cuplu. Antonia a transmis un mesaj, în urmă cu puțin timp, 

Au apărut tot mai multe zvonuri potrivit cărora Antonia și Alex Velea s-au despărțit. Vedeta postat recent un mesaj referitor la relația de cuplu.“O relație adevărată este atunci când vă puteți spune unul ceiluilat orice. Fără secrete și minciuni!”, este mesajul postat de Antonia recent.

Însă Antonia nu a vrut să creeze confuzie și a dorit să clarifice ce se întâmplă în cuplu. Vedeta a scris un mesaj de mulțumire. Antonia îi este recunoscătoare lui Alex Velea că îi oferă tot sprijinul.

Ce i-a transmis artista partenerului ei

” ‘Partenerul potrivit te încurajează să-ți întărești limitele și să ai grijă de tine. Partenerul potrivit nu vrea să te simți stors de puteri și obosit – vor să te vadă fericit și sănătos’ @iamvelea asta e pentru tine. Mulțumesc!”, a fost mesajul Antoniei pentru partenerul ei de viață, în cadrul unei postări la care Velea a răspuns cu mai multe emoticone cu inimioare roșii.

Alex Velea a vorbit despre căsătorie. Artistul  și-a făcut curaj și a cerut-o pe cântăreață de soție, abia anul trecut. Artistul a mărturisit că planurile de nuntă sunt amânate, din cauza războiului.

Alex Velea, despre căsătorie

„Vedem ce se mai întâmplă. Nu vezi că ba e pandemie, ba e război … nu mai știm ce să mai …. Ne dorim foarte mult să face treaba asta. Îmi doresc s-o văd pe iubita mea mireasă, să ne jurăm iubire veșnică, doar că până acolo mai e. Încă nu știm ce ne rezervă vremurile astea”, a spus Alex Velea, la Neatza cu Răzvan și Dani, în această dimineață.

 

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi îndrăgostiți au împreună doi copii- Akim și Dominic, iar artista are și o fetiță din căsătoria precedentă- Maia.

citește și...