FOTO. Mădălina Ghenea, în cei mai scurți pantaloni. Cum a fost surprinsă vedeta

17.04.2022, 11:29

Mădălina Ghenea se află în Dubai, alături de fiica ei. Diva a fost surprinsă într-o ținută extrem de sexy chiar de fiica ei, Charlotte. ”Te filmez pentru că îmi place”, a spus Charlotte. Cum a fost imortalizată vedeta.

Mădălina Ghenea și fiica ei, Charlotte, se află în Dubai de câteva zile. Nu este clar dacă actrița a plecat în interes profesional sau a dorit să se relaxeze. Cert este că vedeta și fiica ei petrec momente emoționante.

Vedeta a fost încântată de cum a fost întâmpinată de personalul hotelului. Artista a pozat micile atenții primite pentru ea și fiica ei. După ce au luat masa, cele două s-au retras în camera de hotel, unde vedeta a împărtășit câteva momente alături de fiica ei.

Mădălina Ghenea, într-o ținută extrem de sexy

Charlotte a fost întrebată dacă înțelege limba română și aceasta a răspuns în limba maternă. Mai mult, cea mică a machiat-o pe mama ei și i-a spus că o iubește mult.

Charlotte a filmat-o la un moment dat pe mama ei, îmbrăcată într-o pereche sexy de pantaloni.

”Te filmez pentru că îmi place”, a spus Charlotte.

Vedeta a probat câteva pălării de plajă, în timp ce încerca să o convingă pe cea mică să doarmă.

Mădălina Ghenea va juca alături de Ed Westwick

De curând, actrița a anunțat că a acceptat un noul rol în filmul Deep Fear regizat de către Marcus Adams.

Artista o va interpreta pe Naomi, o femeie care pleacă într-o excursie pentru a-și întâlni iubitul, Jackson (Westwick), în Grenada. Însă, o tragedie are loc și personajul principal va fi nevoită să salveze o navă plină cu substanțe interzise și să supraviețuiască provocărilor de pe mare.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a dezvăluit Mădălina Ghenea, potrivit hollywoodreporter.com.

citește și...