Cât de fericită este Mădălina Ghenea în viața personală. Ce răspuns a dat vedeta pe rețelele de socializare

03.12.2021, 15:37

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce. Actrița a plecat din România, reuşind să-şi contureze peste hotare o carieră demnă de invidiat. Viața artistei pare desprinsă din filme. Plecată din Slatina, Mădălina Ghenea a bifat recent un succes de anvergură în cinematografie, filmând alături de Al Pacino. Recent, a fost întrebată de fanii ei cât de fericită este cu viața pe care o are.

Deși pe plan profesional, Mădălina Ghenea suprinde de fiecare dată cu proiectele sale, lucrurile în viața personală pare că nu sunt tocmai roz.

Artista a răspuns curiozităților fanilor în secțiunea de Q&A din InstaStory. Una dintre întrebările pe care le-a primit artista a fost legată de cât de fericită este în viața ei.

Ce o face fericită pe Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a răspuns cât se poate de sincer și a spus că are momente în care se simte fericită, altele în care este mai puțin fericită, însă constant se simte mulțumită de alegerile făcute.

Mai mult, actrița a mărturisit că, în momentul de față, fericirea ei vine de la fiica ei, Charlotte, chiar dacă întâmpină uneori provocări. Mai mult, românca a spus că munca o motivează, iar înscrierea la studiile universitare  îi oferă sentimentul de evoluție.

Românca studiază cursuri de limbă şi cultură italiană la Universitatea Stranieri.

Mădălina a ales să-și crească fiica la Milano

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format un cuplu timp de trei ani. Cei doi au ales să devină părinți. Astfel, actrița a născut în anul 2017 o fetiță perfect sănătoasă, aceasta primind numele Charlotte.

Relația dintre cei doi nu a mai durat mult timp însă, iar Mădălina a ales să își ia fetița și să se mute din nou în Italia.

La trei ani de la despărțire, vedeta a povestit care a fost motivul despărțirii dintre ea și tatăl micuței sale. Mădălina a postat pe Instagram motivul care ar fi putut duce la despărțirea de Matei Stratan.

„Nu doar că m-ai înșelat, tu ne-ai trădat. Nu doar mi-ai frânt inima, ci ai stricat viitorul nostru!”.

 

 

 

 

 

citește și...