FOTO. Mădălina Ghenea, într-un body decupat. Cum a surprins vedeta

06.04.2022, 14:41

Mădălina Ghenea și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie incitantă. Actrița a pozat extrem de provocator, într-un body extrem de sexy. ”Cât autostrada României”; ”Absolut superbă!”; ”Minunată de frumoasă”; ”Ești delicioasă”; sunt câteva dintre comentariile internauților. 

Mădălina Ghenea reușește să impresioneze cu fiecare apariție, fie că este vorba de diversele evenimente la care participă pe covorul roșu, fie prin aparițiile de pe rețelele de socializare.

Vedeta a publicat recent, pe contul personal de Instagram, o imagine în care este îmbrăcată într-un body extrem de sexy.

Mădălina Ghenea, într-un body decupat

Din fotografii se pot vedea picioarele lungi și tonfiate.

În fotografie, și-a făcut loc pe fugă, în timp ce se juca, și fetița ei, Charlotte, care era îmbrăcată într-o rochie de prințesă.

”Cât autostrada României”; ”Absolut superbă!”; ”Minunată de frumoasă”; ”Ești delicioasă”; sunt câteva dintre comentariile internauților.

Mădălina Ghenea joacă alături de Ed Westwick

Mădălina Ghenea va interpreta rolul principal în filmul Deep Fear regizat de către Marcus Adams.  În această peliculă, Mădălina Ghenea joacă alături de Ed Westwick, cunoscut pentru performanța din serialul Gossip Girl.

Actrița a dezvăluit că timp de o lună s-a pregătit pentru rolul acesta, urmând un antrenament de scufundări.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol.”

Regizorul Marcus Adams a vrut un rol principal pentru Mădălina Ghenea.

„Personajele narcos răuvoitoare se juxtapun acut cu Naomi și Jackson, un cuplu serios și onorabil care îndrăznește să-și trăiască visul de a conduce o afacere cu iahturi în Indiile de Vest. Oameni obișnuiți, introduși într-o situație extraordinară, Naomi și Jackson sunt forțați să lupte atât cu narcos, cât și cu unul dintre cei mai grozavi prădători ai naturii, creând o luptă care provoacă tensiune și frică la fiecare pas”, a declarat Marcus Adams.

citește și...