Mădălina Ghenea, imagini incendiare. Vedeta a pozat în costum de baie

14.06.2022, 22:13

Mădălina Ghenea a postat imagini incendiare pe rețelele de socializare. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care își etalează formele în costum de baie.  Frumoasa româncă  a pozat fără machiaj și a arătat că se simte extrem de bine. „Asta e frumusețe naturală”, „Ești chiar mai frumoasă fără machiaj”, i-au scris câțiva dintre fani.

 

Mădălina Ghenea, în vârstă de 34 de ani, atrage toate privirile de fiecare dată când apare. Recent, vedeta a fost premiată la „World Influencers and Bloggers Awards”, ediția de anul acesta, care a avut loc la Cannes.

Frumoasa româncă s-a pozat în curtea casei sale, expunându-și silueta într-un costum de baie format din două piese, foarte senzual. Mădălina Ghenea are o siluetă pe care multe femei și-ar dori să o aibă.

Actrița a realizat o ședința foto, expunându-și fizicul fără cusur

„Dimineți ca asta, în care Saida mă urmărește să pozez fără machiaj în timp ce îmi fac treaba obișnuită”, a scris Mădălina Ghenea la descrierea videoclipului postat pe pagina sa de Instagram.

Fanii Mădălinei s-au bucurat din plin de imaginile postate de actriță.  Filmarea a strâns aproape 20.000 de aprecieri și câteva sute de comentarii.

„Ești chiar mai frumoasă fără machiaj”

„Sunt șocată! Ești atât de minunată și frumoasă”, „Asta e frumusețe naturală”, „Ești chiar mai frumoasă fără machiaj”, „Ce frumos, una dintre ambasadoarele româniei. O femeie minunată și un suflet superb. Tot binele din lume, Mădălina”, „Wow. Ador filmarea, o reprezentare adevărată pentru cât de frumoasă ești, de fapt”, i-au scris câțiva dintre fani.

Mădălina Ghenea a vorbit cu fanii despre trucul ei de a se menţine în formă. Într-un videoclip postat pe Instagram, artista mărturisit şi care este secretul cu care se menţine în formă de atâţia ani.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit actrița pe Insta Story.

citește și...