Presa internațională: “Mădălina Ghenea, vedeta „House of Gucci” | Românca s-a întrecut în ținute cu Lady Gaga și Salma Hayek

11.11.2021, 01:33
Presa internațională:  Mădălina Ghenea, vedeta „House of Gucci” | Românca s-a întrecut în ținute cu Lady Gaga și Salma Hayek
Foto: @grazia_it/ instagram

Mădălina Ghenea, apariție extravagantă la premiera „House Of Gucci”; “Mădălina Ghenea, vedeta „House of Gucci”; “Mădălina Ghenea își schimbă look-ul și încântă prin frumusețea ei pe covorul roșu la premiera „House Of Gucci“; sunt câteva dintre dintre titlurile publicațiilor internaționale  care o pun în evidență pe româncă.

Pe 9 noiembrie a avut loc la Londra premiera filmului „House of Gucci” , noul film al lui Ridley Scott care spune povestea adevărată a familiei care a dat naștere unuia dintre cele mai cunoscute imperii din lumea modei. Lady Gaga, Salma Hayek, Jared Leto, Jeremy Irons și Adam Driver au impresionat la premiera filmului. Mădălina Ghenea a fost prezentă la eveniment, ea o interpretează în celebra peliculă pe Sophia Loren.

Lady Gaga și-a uimit din nou fanii într-o rochie mov, alături de co-starurile Adam Driver, Jared Leto și Salma Hayek.

Cântăreața, care joacă rolul Patriziei Reggiani în film, a purtat la premiera „House of Gucci” o rochie mov, vaporoasă, decupată și transparentă, aceasta fiind creată de casa de modă Gucci.

Mădălina Ghenea, look Moschino

Când ajungi la premiera unui film despre unul dintre marii pionieri ai modei din lume, trebuie să te îmbraci pentru a impresiona – iar vedetele care au păsit pe covorul roșu din Londra nu au dezamăgit.

În distribuţie se află şi Mădălina Ghenea, care o interpretează pe legendara Sophia Loren şi a păşit pe covorul roşu cu un total look Moschino

Românca Mădălina Ghenea a apărut pe covorul roșu în tr-o rochie cu o bustieră personalizată din mătase moiré neagră, cu o fustă foarte bufantă în partea de jos și bretele din tul negru. Cu părul lăsat pe spate și un machiaj discret, actrița noastră s-a duelat în ținute cu celebrele vedete de la Hollywood.

Românca Mădălina Ghenea, despre „House of Gucci”

Mădălina Ghenea a făcut declarații despre filmul „House of Gucci”, în care interpretează rolul Sophiei Loren.

„În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri.

Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră! Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”, a scris actrița pe Instagram.

Salma Hayek a purtat o rochie aurie.

Filmul, regizat și co-produs de Ridley Scott, apare în cinematografele din SUA pe 24 noiembrie. Filmul „House of Gucci”, bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” este scrisă de Sara Gay Forden, iar subiectul filmului este uciderea lui Maurizio Gucci, interpretat de Adam River, din 1995.

Patrizia Reggiani a fost condamnată pentru ordonarea uciderii lui în 1998. A fost eliberată din închisoare în 2014. Pe lângă Lady Gaga și Driver, filmul îi mai are în distribuție pe Jared Leto (în rolul Paolo Gucci), Jeremy Irons (în rolul Rodolfo Gucci), Jack Huston ( în rolul Domenico De Sole), Salma Hayek (în rolul Giuseppina „Pina” Auriemma) și Al Pacino (în rolul Aldo Gucci).

 

 

citește și...