Mădălina Ghenea, dezvăluiri despre pensia alimentară pe care o primeşte de la Matei Stratan. ”Aberaţii!”

20.04.2022, 14:46

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai apreciate românce. Vedeta a lansat un atac la adresa unei publicații din România, care a conturat ideea că Matei Stratan  i-a cumpărat acesteia un apartament la Milano. Artista a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce ajutor primește de la tatăl fetiței ei. 

Mădălina Ghenea a explodat pe rețelele de socializare după ce playtech a scris că Matei Stratan i-a cumpărat vedetei un apartament la Milano. Actrița a citit articolul și a reacționat furtunos pe Instagram.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au trăit o poveste de dragoste timp de 3 ani, din care a rezultat o fiică. Cei doi au ales ca  fiecare să meargă pe drumuri separate. La vremea respectivă, se zvonea că omul de afaceri ar fi înșelat-o.

Câți bani primește Mădălina Ghenea de la Matei Stratan, pentru fiica lor

Românca a explicat recent că își plătește singură chiria în Milano și a dezvăluit câți bani primește lunar de la Matei Stratan drept pensie alimentară pentru fiica lor. Totul a pornit de la știrea potrivit căreia Matei Stratan i-a cumpărat vedetei un apartament la Milano.

„Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei”, a mărturisit șatena pe Instagram, la secțiunea Stories.

Ce avere are tatăl lui Matei Stratan

Tatăl lui Matei Stratan, Dan Stratan, este unul dintre cei mai bogați români. Bărbatul are o avere estimată la 250 milioane de euro, potrivit topiasi.ro. În 2019, topiasi.ro a notat că Stratan a ajuns să controleze, prin intermediul a două firme cu 10 angajați, aproximativ 55% din piața de echilibrare a întregului consum de energie electrică din țara noastră.

Familia Stratan are o propietate de 20 de milioane de euro în București, dar și un imobil ce valorează tot cam pe atât la Londra. Dan Stratan deține și o vilă și în Toscana, Italia, ce costă 8 milioane de euro.

Mădălina Ghenea dezvăluia în trecut cu ce ajunge acasă după muncă. Actrița folosea transportul în comun, în special trenul.

„Am terminat munca. Mă întorc acasă”, este mesajul transmis de șatenă la momentul respectiv, notează retetesivedete.ro.

citește și...