Mădălina Ghenea a rupt tăcerea despre despărțirea de Matei Stratan, tatăl fiicei sale. Care au fost motivele care au dus la separare

18.08.2020, 17:14
Mădălina Ghenea a rupt tăcerea despre despărțirea de Matei Stratan, tatăl fiicei sale. Care au fost motivele care au dus la separare
Mădălina Ghenea a rupt tăcerea despre despărțirea de Matei Stratan, tatăl fiicei sale. Care au fost motivele care au dus la separare

A trecut mai bine de un an de când Mădălina Ghenea s-a despărțit de tatăl fiicei sale, afaceristul Matei Stratan. Frumoasa actriță s-a mutat în Italia în luna aprilie a acestui an și își crește singură copila, pe Charlotte.

Deși a avut relații cu bărbați celebri precum actorul Gerard Butler sau designerul Philipp Plein, Mădălina Ghenea se pare că nu are deloc noroc în dragoste. După o relație de trei ani cu Matei Stratan, bruneta a decis să pună punct poveștii de iubire. La vremea respectivă, se zvonea că omul de afaceri ar fi înșelat-o.

‘Nu m-ai înșelat doar pe mine, ne-ai înșelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul’, scria Mădălina în noiembrie 2017, după ce ar fi aflat că partenerul ei ar avea o relație cu Lola Astanova.

De ce nu a rămas cu tatăl fiicei sale

Cei doi au luat-o pe căi separate la scurt timp după ce fiica lor a venit pe lume. În prezent, Mădălina Ghenea locuiește la Milano, alături de fiica ei.

Recent, actrița și modelul Mădălina Ghenea a dezvăluit, pentru prima dată, motivul despărțirii de tatăl fiicei sale, Matei Stratan, notează publicația italiană gossiptvmagazine.it.

‘Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea’, a mărturisit vedeta de 32 de ani.

După ce s-a despărțit de Matei Stratan, Mădălina Ghenea a avut mai multe relații pasagere, printre care și cu milionarul Vito Schnabel sau Leonardo Maria Del Vecchio.

‘Astăzi visez la un bărbat care știe să lupte pentru cuplu, care îmi respectă munca și pe care eu să îl respect. Pe scurt, aștept să găsească persoana potrivită’, a mai adăugat aceasta pentru sursa citată mai sus.

De ce nu s-a măritat niciodată?

‘Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții’, a mai notat Mădălina Ghenea.

citește și...