Mădălina Ghenea, înșelată de proaspătul logodnic? 

17.07.2019, 13:40
Mădălina Ghenea, înșelată de proaspătul logodnic? 
Mădălina a avut relații cu mai mulți bărbați celebri

Deși abia au apărut zvonurile conform cărora Mădălina Ghenea și milionarul Vito Schabel s-ar fi logodit, se pare că relația lor nu e deloc lipsită de probleme. 

Presa de peste Ocean a publicat în urmă cu o săptămână fotografii cu Vito Schnabel și fosta lui iubită, celebra actriță Amber Heard, cunoscută mai ales pentru mariajul tumultuos cu Johnny Depp. Paparazzii i-au surprins pe aceștia plecând separat din casa actriței, aflată în Los Angeles. 

Rămâne de văzut dacă prima lor întâlnire după o pauză de șapte luni a fost doar o întâlnire amicală sau dacă dealerul de artă a călcat strâmb, deși abia s-a logodit. 

S-a mutat la Milano cu fiica și mama ei

Primele imagini cu Vito Schnabel și Mădălina Ghenea au apărut în presa tabloidă din Marea Britanie în aprilie, atunci când cei doi au fost împreună la plajă în Saint Barts, Caraibe. Foarte bronzați și cu trupurile lucrate intens, modelul și milionarul au fost extrem de tandri, ținându-se de mână și sărutându-se mai mereu. 

Recent, Schnabel a postat pe o rețea socială o fotografie care a dat naștere speculațiilor privind logodna cu românca. În poză, acesta o ține de mână pe Mădălina, care poartă de degetul inelar o bijuterie de aur cu rubin și diamant.

Ghenea declara, acum câteva luni, că a plecat din România și că locuiește la Milano alături de fiica sa, Charlotte, în vârstă de aproape doi ani. Mai mult, mama actriței s-ar fi mutat acolo pentru a o ajuta să aibă grijă de fetiță. Deși presa a speculat, în trecut, că Mădălina s-ar fi căsătorit cu tatăl copilului ei, Matei Stratan, chiar modelul a negat vehement: „Nu am fost niciodată măritată”.

 

citește și...