Mădălina Ghenea a anunțat că își întrerupe activitatea din mediul online. „Nu mă simt prea bine”

20.01.2022, 12:56

Mădălina Ghenea a publicat pe pagina sa oficială de Instagram un anunţ îngrijorător. Actriţa a anunțat că își întrerupe activitatea din mediul online. ”Dragilor, nu mă simt prea bine. Voi lua o pauză de la social media”, spune vedeta. Recent, Mădălina Ghenea a ajuns la spital cu fiica ei, împreună cu fiica ei, Charlotte

Vedeta a postat o imagine care însoţeşte tristul mesaj vedem un aparat tomograf. Tomografia Computerizată (CT) este o metodă de investigaţie imagistică ce foloseşte razele X pentru a obţine imagini detaliate, precise ale organelor interne.

Imaginea postată de Mădălina Ghenea este însoțită de o declarație în care vedeta spune că va lipsi pentru o perioadă din mediul online.

„Nu mă simt prea bine”

”Dragilor, nu mă simt prea bine. Voi lua o pauză de la social media. Sper să mă refac repede şi să vă răspund la toate întrebările. Cu drag, a voastră Mad”.

Recent, Mădălina Ghenea a ajuns la spital cu fiica ei, împreună cu fiica ei, Charlotte, pe care o are împreună cu omul de afaceri român Matei Stratan.

Mădălina Ghenea a ajuns la spital cu fiica ei

În fotografia postată, românca a scris că își dorește să nu mai treacă prin aceeași experiență.

”Sper să nu mai trecem prin așa ceva”

Artista a ales să-și crească fiica la Milano

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format un cuplu timp de trei ani. Cei doi au ales să devină părinți. Astfel, actrița a născut în anul 2017 o fetiță perfect sănătoasă, aceasta primind numele Charlotte.

Relația dintre cei doi nu a mai durat mult timp însă, iar Mădălina a ales să își ia fetița și să se mute din nou în Italia.

Care a fost motivul despărțirii dintre Mădălina și Matei

La trei ani de la despărțire, vedeta a povestit care a fost motivul despărțirii dintre ea și tatăl micuței sale. Mădălina a postat pe Instagram motivul care ar fi putut duce la despărțirea de Matei Stratan.

 „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina Ghenea pe Facebook, la puțin timp după ce a descoperit că Matei Stratan îi fusese infidel.

Cât de fericită este Mădălina Ghenea în viața personală

Deși pe plan profesional, Mădălina Ghenea suprinde de fiecare dată cu proiectele sale, lucrurile în viața personală pare că nu sunt tocmai roz.

Artista a răspuns curiozităților fanilor în secțiunea de Q&A din InstaStory. Una dintre întrebările pe care le-a primit artista a fost legată de cât de fericită este în viața ei.

 

citește și...