Mădălina Ghenea a rupt tăcerea despre relația cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Ce a enervat-o pe brunetă

04.01.2021, 15:43
Mădălina Ghenea a rupt tăcerea despre relația cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Ce a enervat-o pe brunetă
Mădălina Ghenea a rupt tăcerea despre relația cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Ce a enervat-o pe brunetă

Mădălina Ghenea a rupt tăcerea despre relația cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Bruneta a decis să vorbească despre presupusa relație de dragoste cu tânărul de 21 de ani. 

Bruneta s-a enervat teribil și a decis să dea un comunicat de presă, prin intermediul avocaților săi, explicând că nu are nicio relație cu italianul Nicolo Zaniolo, care este mai tânăr decât ea cu 12 ani.

Mădălina Ghenea a catalogat totul drept o invenție și are de gând să ia măsuri corespunzătoare în urma știrilor false, dacă acestea nu vor înceta.

Mădălina Ghenea a negat relația cu Nicolo Zaniolo

‘În numele doamnei Madalina Ghenea, clienta noastră, comunicăm următoarele: Nu este adevărat că există o relație sentimentală între Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo; aceștia s-au întâlnit o singură dată;Doamna Ghenea este mama unei fetițe, care nu trebuie să fie supărată sau implicată în aceste minciuni mediatice. Clienta noastră va lua măsurile corespunzătoare împotriva celor care exploatează această invenție și împotriva celor care și-au permis să o critice în vreun fel’, a fost mesajul Mădălinei Ghenea trimis prin intermediul avocaților săi.

Românca a scris și un mesaj pe Instagram referitor la povestea despre care se vorbește atât în presa din România, cât și cea din Italia.

‘În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă. Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă. Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă.

De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea. O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?’, a mai precizat Mădălina Ghenea pe contul ei de Instagram.

Ce spunea Nicolo Zaniolo despre fosta iubită

Despre fotbalistul lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, s-a scris că ar avea o relație cu Mădălina Ghenea, în urmă cu câteva săptămâni. Presa internațională ar mai fi dezvăluit că fotbalistul lui AS Roma a aflat o veste șoc: fosta lui iubită este însărcinată.

‘Câteodată, atunci când eram împreună şi locuiam împreună, visam să avem o familie, nu pot să neg asta, însă lucrurile s-au schimbat între timp, iar atunci când mi-a spus că este însărcinată am fost foarte sincer cu ea şi i-am spus că nu mă simt pregătit pentru o asemenea responsabilitate, mai ales că nu mai suntem împreună, dar ea a decis să continue cu sarcina. O alegere pe care o respect şi pe care mi-o asum’, a declarat Zaniolo pentru gazzetta.it.

citește și...