Mădălina Ghenea a anunțat că a fost bolnavă timp de 25 de zile. ”Am slăbit”

26.01.2022, 19:54

Mădălina Ghenea a postat din nou pe rețelele de socializare. După ce a anunțat că își întrerupe activitatea din mediul online, explicând că nu se simte bine, vedeta a revenit și a postat din nou. ”Am fost bolnavă timp de 25 de zile și am slăbit”.

 

Întrebată câte kilograme are, într-o sesiune pe Instastory, Mădălina spune că nu reuseste să acumuleze mai multă greutate. În prezent, cântărește 66 de kg, având o înălțime de 1.80.

Mai mult, vedetă spune că în ultimele 25 de zile a fost bolnavă și a slăbit mai mult. Actrita își dorește să se îngrașă și spune că va face tot posibilul să ajungă la rezultatul pe care și-l dorește.

Mădălina Ghenea a ajuns la spital cu fiica ei

Recent, Mădălina Ghenea a ajuns la spital cu fiica ei, împreună cu fiica ei, Charlotte, pe care o are împreună cu omul de afaceri român Matei Stratan.

În fotografia postată, românca a scris că își dorește să nu mai treacă prin aceeași experiență.

”Sper să nu mai trecem prin așa ceva”

Artista a ales să-și crească fiica la Milano

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format un cuplu timp de trei ani. Cei doi au ales să devină părinți. Astfel, actrița a născut în anul 2017 o fetiță perfect sănătoasă, aceasta primind numele Charlotte.

Relația dintre cei doi nu a mai durat mult timp însă, iar Mădălina a ales să își ia fetița și să se mute din nou în Italia.

Care a fost motivul despărțirii dintre Mădălina și Matei

La trei ani de la despărțire, vedeta a povestit care a fost motivul despărțirii dintre ea și tatăl micuței sale. Mădălina a postat pe Instagram motivul care ar fi putut duce la despărțirea de Matei Stratan.

 „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina Ghenea pe Facebook, la puțin timp după ce a descoperit că Matei Stratan îi fusese infidel.

citește și...