Mădălina Ghenea a ajuns la spital cu fiica ei. ”Sper să nu mai trecem prin așa ceva”

14.01.2022, 12:33

Mădălina Ghenea a ajuns la spital și a rămas peste noapte. Modelul a ajuns la spital împreună cu fiica ei, Charlotte, pe care o are împreună cu omul de afaceri român Matei Stratan. În fotografia postată, românca a scris că își dorește să nu mai treacă prin aceeași experiență. ”Sper să nu mai trecem prin așa ceva”, a spus artista.

Charlotte, fiica Mădălinei Ghenea, în vârstă de trei ani de zile, a moștenit frumusețea mamei ei. Se pare că aceasta nu se simte foarte bine în aceasta perioadă.

Ieri seară, Mădălina Ghenea a ajuns cu fiica ei în spital și a rămas acolo. Așa cum a prezentat pe internet, fetița are niște probleme de sănătate, astfel că a necesitat supravegherea medicilor.

Mădălina Ghenea a ajuns la spital cu fiica ei

În fotografia postată, românca a scris că își dorește să nu mai treacă prin aceeași experiență.

”Sper să nu mai trecem prin așa ceva”.

Mădălina a ales să-și crească fiica la Milano

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au format un cuplu timp de trei ani. Cei doi au ales să devină părinți. Astfel, actrița a născut în anul 2017 o fetiță perfect sănătoasă, aceasta primind numele Charlotte.

Relația dintre cei doi nu a mai durat mult timp însă, iar Mădălina a ales să își ia fetița și să se mute din nou în Italia.

Care a fost motivul despărțirii dintre Mădălina și Matei

La trei ani de la despărțire, vedeta a povestit care a fost motivul despărțirii dintre ea și tatăl micuței sale. Mădălina a postat pe Instagram motivul care ar fi putut duce la despărțirea de Matei Stratan.

 „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina Ghenea pe Facebook, la puțin timp după ce a descoperit că Matei Stratan îi fusese infidel.

Cât de fericită este Mădălina Ghenea în viața personală

Deși pe plan profesional, Mădălina Ghenea suprinde de fiecare dată cu proiectele sale, lucrurile în viața personală pare că nu sunt tocmai roz.

Artista a răspuns curiozităților fanilor în secțiunea de Q&A din InstaStory. Una dintre întrebările pe care le-a primit artista a fost legată de cât de fericită este în viața ei.

Ce o face fericită pe Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a răspuns cât se poate de sincer și a spus că are momente în care se simte fericită, altele în care este mai puțin fericită, însă constant se simte mulțumită de alegerile făcute.

Mai mult, actrița a mărturisit că, în momentul de față, fericirea ei vine de la fiica ei, Charlotte, chiar dacă întâmpină uneori provocări. Mai mult, românca a spus că munca o motivează, iar înscrierea la studiile universitare  îi oferă sentimentul de evoluție.

citește și...