Mădălina Ghenea a ajuns de urgență la spital, în Dubai. ”Ziua s-a încheiat cu lacrimi și rugăciuni”

18.04.2022, 10:32

Mădălina Ghenea a ajuns de urgență la spital. Vedeta a ajuns duminică după-amiază la unul dintre spitalele din Emiratele Arabe. Artista a fost însoțită la spital de fiica ei, Charlotte Nu este clar cine a avut nevoie de supraveghere medicală, însă se pare că o persoană dragă vedetei a fost salvată de personalul medical.

În ultima perioadă, Mădălina Ghenea a ajuns tot mai des la spital, din păcate. Fie că fiica ei a avut nevoie de supravegherea medicală, fie că ea a avut nevoie de ajutorul medicilor, vedeta a stat cu sufletul la gură și s-a îngrijorat pentru sănătatea celor dragi.

Vedeta nu a reușit să se bucure de Paștele catolic, pentru că s-a confruntat cu o situație neplăcută. Mădălina Ghenea a ajuns la spital de urgență, fiind însoțită de fiica ei. Nu este clar cine a avut nevoie de ajutorul medicilor, însă potrivit mesajului postat pe Instagram, o persoană ”importantă” pentru ea a avut probleme de sănătate.

 ”Ziua de Paște s-a încheiat cu lacrimi și rugăciuni”

”Din păcate, Paștele nu a fost unul dintre cele mai fericite, dar am avut un înger care ne-a ajutat să trecem prin întunericul acestei zile care a început atât de liniștit și s-a încheiat cu lacrimi și rugăciuni”.

Vedeta a mai postat ulterior un mesaj prin care anunța că atât fiica ei, cât și ea sunt bine.

”Suntem amândouă ok, a trebuit să avem grijă astăzi de o persoană importantă pentru noi, dar suntem ok!”

 

Mădălina Ghenea se află alături de fiica sa la un resort de lux din Dubai. Mădălina Ghenea le-a arătat fanilor ei cât de bine se simte în vacanța din Dubai. Aceasta s-a filmat în resortul de lux în care este cazată.

Mădălina Ghenea va juca alături de Ed Westwick

De curând, actrița a încheiat prima parte a filmărilor la Deep Water, filmul în care joacă alături de Ed Westwick.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a dezvăluit Mădălina Ghenea, potrivit hollywoodreporter.com.

citește și...