Mădălina de la ‘Puterea dragostei’, în război cu băieții din casă: ‘Nu mai ești favorită, ești stresată?’

28.08.2020, 13:35
Mădălina de la 'Puterea dragostei', în război cu băieții din casă: 'Nu mai ești favorită, ești stresată?'
Mădălina de la 'Puterea dragostei', în război cu băieții din casă: 'Nu mai ești favorită, ești stresată?' foto: captura video

În ediția de joi seară, 27 august, Mădălina de la ‘Puterea dragostei’ a fost aspru criticată de băieții din casă. Tânăra a fost făcută imatură, pentru că nu vrea să stea la discuții cu niciun băiat de la ‘Puterea dragostei’.

Mădălina a intrat în conflict cu Cristian și Akebono, iar concurenta a răbufnit. Băieții sunt de părere că Mădălina ocupă locul degeaba în emisiune.

De ce au acuzat-o băieții

Mădălina: De ce sunt imatură? Hai, zi! De ce? Că am fost sinceră și i-am zis băiatului că nu-mi place? Nu-mi place! Nu-mi place, frate! Dacă nu-mi place, ce să fac?!

Cristian: Vin 10.000 de băieți aici și „nu vreau, nu vreau, nu vreau”. Du-te acasă! Păi vin acolo și stau trântite și se iau de Alexandra și se ceartă cu Andrada două săptămâni.

Vizibil supărată în urma acuzațiilor băieților, Mădălina a părăsit plângând platoul emisiunii.

Mădălina, extrem de afectată

Akebono: Mădălina, sincer să fiu, nici nu știu de ce a ieșit favorită. Habar nu am.

Cristian: Văleu, gata! Hai să plângem! Nu mai ești favorită, ești stresată, nu? Chiar dacă mi-o pun pe Mariana în cap te votez la eliminare.

Mădălina: Ce să fac? Obligat-forțat să fac cuplu? Dacă nu-mi plac băieții ăștia… dacă nu sunt bărbați, sunt mai rău ca femeile.

 

citește și...