De ce boală suferă Ella, fosta concurentă la ‘Puterea dragostei’! ‘În momentul în care mă enervez…’

27.08.2020, 14:34
De ce boală suferă Ella, fosta concurentă la 'Puterea dragostei'! 'În momentul în care mă enervez...'
De ce boală suferă Ella, fosta concurentă la 'Puterea dragostei'!

Ella, fosta concurentă la ‘Puterea dragostei’, sezonul 2, a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Bruneta a dezvăluit că suferă de o afecțiune la nivelul scalpului, iar în timpul competiției de la Kanal D a trecut prin momente grele.

Tânăra, pe numele ei real Ionela Sozariu, nu a reușit să câștige marele premiu de la ‘Puterea dragostei’, însă a fost una dintre cele mai iubite concurente ale show-ului matrimonial. Deși mereu a fost lăudată pentru frumusețea și eleganța ei, Ella a povestit că se luptă cu o afecțiune destul de serioasă.

De ce boală suferă Ella, fosta concurentă la ‘Puterea dragostei’

După numeroasele conflicte cu Daiana, bruneta s-a hotărât să spună adevărul despre problemele de sănătate pe care le are. În urmă cu câteva luni, Daiana a acuzat-o pe Ella că nu se îngrijește deloc de aspectul ei și că îi este jenă să pună mâna pe ea.

„Nu am să pun mana pe tine că ai coji în cap! Spală-te pe cap. Hai, mai plangi un pic! A văzut Jador cum faci tu? Ce știe ea de ce am facut eu afară?”, a spus Daiana.

Vizibil afectată, Ella a ținut să lămurească acest aspect. Ea a explicat că nu lipsa igienei ar fi dus la apariția cojilor din cap, ci o problemă medicală apărută din cauza stresului.

„Chiar am grijă de corpul meu mai mult ca niciodată. Poate prea mult. Am o dermatită seboreică. În momentul în care mă enervez și mă supăr, da, mi se ia pielea. Oamenii din afară nu mă știu. Trebuie să mă justific pentru că oamenii de acasă nu înțeleg.”, a spus Ella.

Daiana și Ella s-au împăcat

Împăcare istorică la ‘Puterea dragostei’ înainte de finală. Daiana și Ella au renunțat la rivalitate și s-au îmbrățișat

În ultima gală a emisiunii ‘Puterea dragostei’, Daiana și Ella au reușit, într-un final, să facă pace după luni de contre explozive. Cele două concurente de la ‘Puterea dragostei’ au decis să renunțe la rivalitate și s-au îmbrățișat în fața celorlalți concurenți.

Daiana și Ella de la ‘Puterea dragostei’ au avut mai multe conflicte de-a lungul timpului, ba chiar s-au și bătut la un moment dat, în platoul emisiunii.

Tot conflictul a început după ce Daiana i-a spus Ellei că nu o suportă, din cauza suferinței provocate de Gabriel.

‘Vă arăt eu vouă, de acum încolo, adevărata față a Daianei. Nu mă mai interesează de nimeni. Lasă că vă arăt eu fața mea, lasă, lasă. Nu are nimeni ce să îmi facă. Așa sunt eu, ăsta e caracterul meu. Nu mai pot să mai suport Gabi. Am fost mult prea mult luată la mișto. Ăsta e caracterul meu, o să îmi găsesc un bărbat care să stea lângă mine așa cum sunt eu și asta este. Eu nu sunt ca astea’, i-a spus Daiana iubitului ei, Gabi.

citește și...