Bianca Comănici a cheltuit banii câștigați la ‘Puterea dragostei’? Ce s-a apucat să vândă fosta concurentă

26.08.2020, 19:41
Bianca Comănici a cheltuit banii câștigați la 'Puterea dragostei'? Ce s-a apucat să vândă fosta concurentă
Bianca Comănici a cheltuit banii câștigați la 'Puterea dragostei'? Ce s-a apucat să vândă fosta concurentă

Bianca Comănici a câștigat primul și cel de-al doilea sezon al emisiunii ‘Puterea dragostei’, însă se pare că tot nu îi ajung banii.

De fiecare dată, bruneta a primit câte un cec de 10.000 de euro și marele trofeu. Cu toate acestea, se pare că a cheltuit deja cei 20.000 de euro strânși. Bianca Comănici a câștigat show-ul matrimonial alături de fostul ei iubit, Livian.

‘Nu realizez că am câștigat. Sezonul ăsta e diferit față de primul. În primul sezon, am simțit că a fost ca ”o palmă peste față” pentru ceilalți, acum însă a fost altfel. Poate dacă acum ar fi câștigat alta nu mă mai urau așa mulți. În finala aceasta aveam lângă mine o prietenă, cel puțin așa credeam’, a precizat bruneta, la Kanal D.

Din ce își câștigă acum banii

După ce a revenit în România, Bianca Comănici și-a închiriat un apartament și s-a mutat în Capitală. Pentru că nu are momentan un job stabil, fosta concurentă de la Kanal D s-a orientat rapid și a găsit o modalitate din a câștiga câțiva bani în plus.

Bianca Comănici și-a scos la vânzare rochiile pe care le-a purtat în timpul competiției de la Kanal D. Aceasta a postat pe Instagram mai multe imagini în care apare îmbrăcată cu obiectele vestimentare. Rochiile puse la vânzare au prețuri cuprinse între 50 și 100 de lei.

Bianca Comănici, făcută praf după ce a câștigat

Duminică, 26 iulie, a avut loc finala ‘Puterea dragostei’, sezonul 2! Bianca și Livian au reușit să pună mâna pe marele trofeu și au plecat acasă cu câte un cec de 10.000 de euro. Bianca Comănici a câștigat pentru a doua oară show-ul matrimonial de la Kanal D.

Simina Loica, fosta colegă a brunetei de la ‘Puterea dragostei’, nu a putut uita trecutul tumultuos al Biancăi și a făcut comentarii răutăcioase la adresa ei. În urmă cu câteva luni, casa ‘Puterea dragostei’ a fost zdruncinată din temelii, după ce s-a aflat că Bianca Comănici a făcut videochat.

‘Tecuciul nu-l scoate din ea nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leținata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!’, a scris Simina Loica pe Instagram.

citește și...