Mădălin Voicu, discuție cu Ioniță de la Clejani după scandalul provocat de fiica acestuia. ”Eu cred că Marga a plecat pe un drum nu prea bine bătătorit”

25.06.2020, 10:26
Mădălin Voicu, discuție cu Ioniță de la Clejani după scandalul provocat de fiica acestuia. ”Eu cred că Marga a plecat pe un drum nu prea bine bătătorit”
Mădălin Voicu, discuție cu Ioniță de la Clejani după scandalul provocat de fiica acestuia. ”Eu cred că Marga a plecat pe un drum nu prea bine bătătorit”

Mădălin Voicu a mărturisit că a avut o discuție cu Ioniță de la Clejani după accidentul de mașină în care a fost implicată fiica acestuia, Margherita de la Clejani.

Mădălin Voicu a mărturisit că i-a spus lui Ioniță de la Clejani ce părere are despre tot scandalul în care a fost implicată Margherita.

”Am vorbit cu Ioniță și i-am spus părerea mea, sper să nu se fi supărat… Eu cred că Marga a plecat pe un drum nu prea bine bătătorit și probabil, din dorința de a-i face toate poftele și plăcerile s-a ajuns, la un moment, dat, la o situație care supără pe toată lumea și în primul rând pe ei ca părinți.

Eu înțeleg și revolta Vioricăi, înțeleg și îngrijorarea lui Ioniță dar, într-un fel ei sunt co-vinovați la lucrul neplăcut care se întâmplă în viața Margheritei.

I-am spus că trebuie să fie mai atent, să aibă mai multă grijă, să controleze cât de cât situația pentru că tineretul din ziua de astăzi este furibund și nu are repere. (…) Nu trebuie să omori un copil cu bătaia, dar copilul trebuie controlat. Și asta mi-am permis să-i spun lui Ioniță”, i-a spus Mădălin Vociu lui Cristi Brancu, pe vlogul acestuia, potrivit wowbiz.ro.

Mădălin Voicu a comentat și despre comportamentul și reacțiile Margheritei de la Clejani.

”Să te lauzi și să te auto-ridici-în-slăvi mi se pare o slăbiciune care poate fi de multe ori fatală. Eu nu spun că ea nu e talentată sau că nu vine dintr-o familie de oameni respectați și cu foarte multe calități, dar una-i una, alta-i alta”, a adăugat acesta.

Margherita a făcut accident de mașină în luna mai

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

“A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri.

Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”, a comentat ulterior Margherita de la Clejani.

După incidentul provocat de Margherita de la Clejani, familia acesteia a fost în centrul atenției. Au ieșit la iveală tot felul de amănunte desspre Margherita și despre presupusul iubit al acesteia, lucru care i-a deranjat foarte tare pe Viorica și Ioniță de la Clejani.  Dacă Ioniță de la Clejani a făcut numeroase declarații, Viorica de la Clejani a reacționat extrem de dur la adesa jurnaliștilor și a celor care îi critică familia.

Margherita s-a ales cu dosar penal din cauza maimuței

După ce Margherita de la Clejani și presupusul ei iubit, Theodor, au fost surprinși în timp ce agresau maimuța vedetei, autoritățile au luat măsuri și pe numele Margheritei de la Clejani a fost deschis un dosar penal.

După accidentul de mașină pe care l-a provocat, Margherita de la Clejani și Theodor au ieșit la plimbare într-un parc din Capitală și s-au refugiat într-un loc retras. La un moment dat, Theodor i-a dat o palmă peste cap maimuței. Ulterior, și Margherita și-ar fi bruscat animalul de companie.

În urma imaginilor care au circulat în presă, consilierul general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu a făcut o plângere pentru violență împotriva animalelor.

”În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj”, a declarat Tudor Ionescu.

citește și...