Mădălin Ionescu și-a aniversat ziua de naștere. ”Sigur, acum lucrurile stau altfel”

24.08.2021, 12:05
Mădălin Ionescu și-a aniversat ziua de naștere. ”Sigur, acum lucrurile stau altfel”
Mădălin Ionescu și-a aniversat ziua de naștere. ”Sigur, acum lucrurile stau altfel”

În data de 23 august 2021, prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu și-a aniversat ziua de naștere. Acesta a împlinit 51 de ani. Pe contul său de socializare, Mădălin Ionescu a mărturisit că este pentru prima oară, după mulți ani, când muncește de ziua lui de naștere. Prezentatorul de televiziune este încă marcat de pierderea tatălui său.

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu a trecut prin momente grele. Acesta este în doliu după ce tatăl său, Marin, a încetat din viață recent. Vestea a fost dată chiar de Mădălin Ionescu pe contul său de pe o rețea de socializare, acolo unde a transmis un mesaj sfâșietor. ”S-a stins… în prezența mea și a mamei mele…”, mărturisea prezentatorul TV. Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, a făcut și ea declarații după moartea socrului său. “Noi încercăm să mergem înainte, nu e ușor, nu e ușor deloc, dar suntem împreună, o familie unită, și ne susținem unii pe ceilalți, așa că de la o zi la alta o să încercam să avem puterea să mergem mai departe”, a spus Cristina Șișcanu pe o rețea de socializare.

Luni, 23 august 2021, Mădălin Ionescu și-a sărbătorit ziua de naștere. Acesta a împlinit 51 de ani. Prezentatorul de televiziune a afirmat că a sărbătorit prin muncă. De asemenea, el le-a mărturisit celor care îi urmăeresc activitatea în mediul online, că după dispariția tatălui săi s-a concentrat pe activitățile profesionale.

Mădălin Ionescu și-a aniversat ziua de naștere.  ”De obicei eram prin vacanță în această perioadă”

Prezentatorul de televiziune a explicat că, în anii trecuți, de ziua sa de naștere se afla în vacanțe.

”E prima oară, dupa foarte mulți ani când îmi sărbătoresc ziua de naștere prin muncă. De obicei eram prin vacanța in aceasta perioada. Sigur, acum… lucrurile stau altfel. După pierderea tatălui meu (fapt cu care nu ma voi obișnui vreodată) m-am concentrat foarte mult pe activitatile profesionale… Va mulțumesc din suflet pentru mesaje ! Va imbratisez ! ❤️?”, a spus el.

 

citește și...