Mădălin Ionescu face mărturisiri despre Cristina Șișcanu. ”M-am îndrăgostit nebunește”

12.07.2021, 12:14
Mădălin Ionescu face mărturisiri despre Cristina Șișcanu. ”M-am îndrăgostit nebunește”
Mădălin Ionescu face mărturisiri despre Cristina Șișcanu. ”M-am îndrăgostit nebunește”

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu a făcut mărturisri din relația sa cu Cristina Șișcanu, cea care îi este soție de zece ani. Acesta a afirmat că atunci când a cunoscut-o s-a îndrăgostit nebunește de ea. Cristina Șișcanu este cea de-a doua soție a prezentatorului de televiziune, care are trei copii din cele două mariaje.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011. Prezentatorul TV a explicat, la emisiunea “Dosare de presă” cu Mirel Curea, că nu Cristina Șișcanu a fost cea care i-a destrămat familia.

Mădălin Ionescu face mărturisiri despre Cristina Șișcanu. ”Mi-a crescut copiii”

„M-am îndrăgostit nebunește. Nu am anunțat public că divorțez”, a spus Mădălin Ionescu la emisiunea respectivă, citat de click.ro. „Cristina mi-a crescut copiii”, a adăugat acesta.

De asemenea, Mădălin Ionescu a făcut declarații și despre fiul său, Filip, care are probleme de sănătate: ”Are un creier de geniu, însă centrii vorbirii sunt calcifiați. A dezvoltat alți centri. Trebuie să muncesc foarte mult. Eu nu o privesc ca pe o cruce… Aceste persoane cu dizabilități sunt ostracizate. Filip e foarte vulnerabil într-o țară ca România”.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au cunoscut la emisiunea ”Acces Direct”

La o emisiunea de  televiziune, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiunea. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu

citește și...