A murit tatăl lui Mădălin Ionescu. Anunțul sfâșietor al prezentatorului TV

16.08.2021, 10:16
A murit tatăl lui Mădălin Ionescu. Anunțul sfâșietor al prezentatorului TV
A murit tatăl lui Mădălin Ionescu. Anunțul sfâșietor al prezentatorului TV

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu, în vârstă de 50 de ani, trece prin momente grele. Acesta este în doliu după ce tatăl său a încetat din viață. Vestea a fost dată chiar de Mădălin Ionescu pe contul său de pe o rețea de socializare, acolo unde a transmis un mesaj sfâșietor. ”S-a stins… în prezența mea și a mamei mele…”, a spus prezentatorul TV.

Mădălin Ionescu este în doliu. Tatăl prezentatorului de televiziune, Marin, s-a stins din viață în weekend.

Mădălin Ionescu a transmis un mesaj în mediul online după dispariția părintelui său.

A murit tatăl lui Mădălin Ionescu. ”Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu să-i curme suferința”

”Tatăl meu s-a stins seara trecută  (n.r. sîmbătă) … in prezenta mea și a mamei mele… Așa a fost sa fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El… s-a numit Marin și s-a dus dincolo in preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult! Nu am trăit niciodată un moment mai sfasietor! Nu o sa pot uita vreodată contorsionarea aceea specifica momentului in care sufletul se desprinde de trup… și nici liniștea de după. Tata s-a stins la cinci minute după ce, vazandu-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu sa-i curme suferința sau sa-l întărească decisiv. A fost cel mai bun tata, realmente! Ne-a iubit pe toți fratii cu o dragoste desăvârșita. Pot sa spun despre el ca nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt… îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanista puternica și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o pana la final, chiar și in fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat in ultimii ani”, a scris Mădălin Ionescu pe Facebook.

”Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești. Unul dintre eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a laudat niciodată cu meritele lui. Și-a făcut cu ardoare datoria fata de țara, fără sa ceara aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ in urma lui si cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului. Inaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât sa va rog: iubiti-vă părinții! Mult! In fiecare clipa. Nu pregetati sa faceti gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea… Părinți, iubiți-va copiii! Energia familiei e vindecătoare si unica! Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți!”, a adăugat acesta.

citește și...