Mădălin Ionescu: ”Pui presiune mare pe populație, o sperii, pentru a o determina să accepte o variantă mai lejeră”

12.06.2020, 10:25
Mădălin Ionescu: ”Pui presiune mare pe populație, o sperii, pentru a o determina să accepte o variantă mai lejeră”

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu și-a spus părerea despre creșterea numărului de cazuri de infectare cu coronavirus, dar și despre comportamentul autorităților în ceea ce privește starea de alertă.

Mădălin Ionescu este de părere, printre altele,  că statisticile privind cazurile de infectare nu sunt verificate de nimeni și că testele nu sunt în regulă.

”Numărul cazurilor de infectări cu noul coronavirus a crescut azi (n.r. joi) la peste 200. Cu doar o zi înainte de votul din Parlament în urma căruia se va decide prelungirea sau nu a stării de alertă. Pe bune? Atât de previzibil? Tot astăzi, diverse stații tv sau ziare online au început să vehiculeze din nou necesitatea reintroducerii stării de urgentă.

Povestea de azi face parte din arsenalul obișnuit al tehnicilor de manipulare. Pui presiune mare pe populație, o sperii, pentru a o determina să accepte o variantă mai “lejeră”, cea a prelungirii stării de alertă. Cu Parlamentul o rezolvi în culise! Statisticile nu sunt verificate de nimeni, iar testele sunt varză, oricum, și poți să faci ce vrei cu ele. Frumoasă viată, viitor frumos, frumoasă țară ! Vă îmbrățișez ! ❤️ P.S. Sunt și voi rămane liberal, dar nu-mi cereți să fiu prost! Am încercat, însă nu-mi iese … ???”, a comentat Mădălin Ionescu pe contul său de socializare.

21.182 de infectări cu COVID-19 în România

Numărul infectărilor cu coronavirus în România a depășit din nou cifra 200 după ce joi, 11 iunie, 2020, au fost raportate 237 de noi îmbolnăviri în ultimele 24 de ore.

Numărul de îmbolnăviri zilnice din cauza coronavirusului crește din nou, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 237 de cazuri noi. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 21.182. Numărul pacienților vindecați de la începutul epidemiei în România este de 15.283.

La terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 153 de pacienți.

De la începutul epidemiei, 1.369 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.213 persoane. Alte 101.455 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 531.619 de teste pentu coronavirus.

3.304 români infectați în străinătate

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 3.304 de cetățeni români au fost confirmați cu COVID-19.

De la începutul epidemiei de COVID-19 și până la acest moment, au decedat 114 cetățeni români aflați în străinătate.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 28 au fost dec larați vindecați.

Brăila este singurul județ din România în care nicio persoană diagnosticată cu Covid-19 și internată nu a decedat. În Brăila au fost raportate până acum 147 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Singurul judeţ care a raportat mai puţine cazuri de contaminare este Vâlcea, unde 37 de persoane au fost infectate, în total.

citește și...